Pistolara din club a tras foc de voie în agenţii de pază. Fiu de judecătoare cercetat în dosar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mădălina Hârtopan (26 de ani), implicată în scandalul de pe 29 ianuarie din Master Pub, a tras de şase ori cu pistolul cu bile de cauciuc în agenţii de pază. Tânăra este cercetată pentru uz fără drept de armă neletală, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii şi ordinii publice. Alături sunt cercetaţi şi fratele ei, dar şi băiatul unui magistrat de la Judecătoria Iaşi.

Potrivit unor martori, Mădălina Hârtopanu nu a ezitat atunci când a tras cu pistolul în agenţii de la Master Pub. Tânăra ar fi scos arma din geantă şi a tras de şase ori în agenţii care ar fi încercat să-l liniştească pe fratele său.

Scandalul cu împuşcături şi cuţite ar fi izbucnit după ce Ioan Hârtopeanu (26 de ani), refuzat de o tânără careia i-a făcut avansuri, l-a lovit pe prietenul acesteia, Adrian Ungureanu (23 de ani). Patru agenţi de pază care au intervenit pentru a-l calma pe Hârtopanu au fost şi ei loviţi cu cuţitul de acesta. Sora tânărului, Mădălina a început să tragă cu un pistol cu bile. În urma altercaţiei, 7 persoane s-au ales cu răni: 4 agenţi de pază, agresorul Ion Hârtopanu, Mădălina Hârtopanu, şi o fată de 20 de ani din Republica Moldova, care nu are legătură cu atacatorii şi care s-a ales cu o plagă împuşcată la cap.  

Citiţi şi:

Cuţitul şi pistolul, accesorii în club

Pistolara din Master Pub, internată la Socola din cauza stresului. Fratele cuţitar este la Neurochirurgie UPDATE

Tânărul de la care a izbucnit scandalul este cercetat de oamenii legii pentru ultraj contra bunelor moravuri, port ilegal de armă albă, iar Mădălina Hârtopanu pentru uz fără drept de armă neletală, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii şi ordinii publice. „Nu comentez. Dosarul este la Parchet, iar urmărirea penală este secretă", a declarat Toni Baltag, avocatul celor doi fraţi.

Alături de aceştia, anchetatorii îl cercetează şi pe Alexandru Acrâşmăriţei, băiatul magistratului Camelia Acrâşmăriţei din cadrul Judecătoriei Iaşi pentru ultraj contra bunelor moravuri. Acesta ar fi intervenit şi el în scandalul dintre agenţi şi Ion Hârtopanu. Anchetatorii au audiat în acest caz aproximativ 40 de persone.Însă nu şi pe Ioan şi Mădălina Hârtopanu, care sunt încă internaţi în spital. Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, cei doi au intrat cu armele în club pentru că îl cunoşteau pe unul dintre agenţii de la intrare.

"Agenţii sunt obligaţi să verifice persoanele care intră în club. Se face un control sumar, prin pipăire. În cazul fetelor le este pipăită geanta. Voi fi nevoit să angajez un agent femeie pentru a controla şi fetele", a precizat Eugen Damina, managerul de la Master Pub.

Citiţi şi:

FOTOGALERIE Împuşcături şi lovituri de cuţit într-un club de fiţe din Iaşi. Şapte persoane au ajuns la spital UPDATE

Dacă ţi-a plăcut ştirea, dă-ne LIKE pe Facebook aici

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite