Muzeul cu holograma lui Kogălniceanu, deschis la Iaşi în weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ieşenii pot lua parte în acest sfârşit de săptămână la piese de teatru şi expoziţii în două noi muzee din Capitala Moldovei.

Iubitorii de teatru pot vedea sâmbătă seară, de la ora 18.00, la Sala Studio „Teofil Vâlcu", piesa „Fluturi... fluturi.." de Aldo Nicolaj. Preţul biletului este 22 de lei. Totodată, sâmbătă, de la 21.30, în Hand este programat un concert al trupei Robin and the backstabbers.

Turnul central al Palatului Culturii din Iaşi, tăiat de la finanţare (FOTOGALERIE)

Muzeele „Mihail Kogălniceanu" şi „Poni-Cermătescu" de lângă Liceul „Mihai Eminescu" vor fi deschise duminică. Ieşenii pot vizita gratuit cele două muzee doar pe 4 martie, între orele 10.00-17.00. De pe 6 martie, vizitatorii vor trebui să plătească bilete la intrare, în valoare de 8 lei. Pensionarii vor achita 4 lei, grupurile de elevi câte 2 lei, iar preşcolarii, veteranii de război şi persoanele cu dizabiltăţi vor beneficia de gratuitate.

Întâlnire de gradul zero la Iaşi: premierul Ungureanu, faţă în faţă cu Mihail Kogălniceanu FOTOGALERIE

La Muzeul „Poni-Cernătescu" vizitatorii pot admira o expoziţie cu flori de „,mină" din secolul al XIX-lea şi un laborator de chimie. Muzeul „Mihail Kogălniceanu" reconstituie atmosfera unei case boiereşti de secol XIX. Aici, vizitatorii vor fi întâmpinaţi de holograma 3D a lui Mihail Kogălniceanu, care va fi redată în mărime naturală.

Ieşenii pot viziona duminică piesa de teatru „Căsătorie în...doi", în Cafeneaua Maideyi. Spectacolul în regia lui Andrei Ciobanu începe la ora 20.00, iar biletul costă 10 lei.

Totodată, la Sala Polivalentă, are loc Târgul de Carte LIBREX, ediţia XX. Cei interesaţi pot vizita standurile sâmbătă de la 10.00 la 20.30, iar duminică între orele 10.00-17.00. Intrarea este gratuită. Află AICI ce reduceri sunt la târgul de carte.

Rămâi pe iasi.adevarul.ro pentru a afla cele mai noi informaţii din judeţ!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite