Editurile prezente la Târgul LIBREX se bat în oferte. Cărţile şi DVD-urile „Adevărul“ sunt la jumătate de preţ FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cititorii au studiat oferta de carte de la „Adevărul Holding“
Cititorii au studiat oferta de carte de la „Adevărul Holding“

Cititorii găsesc oferte de la 5% până la 50% la cărţile oferite de marile edituri din ţară prezente la Târgul LIBREX de la Sala Polivalentă din Iaşi. La ediţia aniversară a târgului de carte, cititorii vor putea cumpăra produsele editate de Adevărul Holding la preţuri care încep de la 7.99 de lei.

Sute de ieşeni pasionaţi de lectură au trecut miercuri, 29 februarie, pragul Sălii Polivalente, acolo unde s-a deschis Târgul de carte LIBREX, care se va derula până pe 4 martie.

Prezentă la cea de-a XX-a ediţie a Târgului d carte LIBREX-Primăvara cărţilor la Iaşi se află şi „Adevărul Holding", care pune la dispoziţia cititorilor produse începând de la 7.99 de lei.

Editura „Adevărul Holding“ este prezentă la Târgul LIBREX

Curioşii au „cercetat" ofertele editurile şi s-au declarat mulţumiţi de discount-urile la cărţi.

Reducere de 50% pentru cărţile şi DVD-urile "Adevărul" la Târgul LIBREX

„Târgul pare interesant. Sunt foarte mulţi expozanţi, avem de unde alege cărţile dorite, iar preţurile sunt atractive", este de părere Alexandra Tofan.

Mulţumit în special de cărţile editate de „Adevărul Holding" este şi Ilie Sava.

„Am toate colecţiile. Puţine cărţi îmi lipsesc de la «Adevărul». Acum am ocazia să le cumpăr la nişte preţuri promoţionale, sunt încântat", spune cititorul.

Toate editurile prezente la eveniment au oferte variate, cu reduceri la cărţi începând de la 5% şi până la 50%, unele practicând metoda „plăteşti una, iei două“.

Ieşenii  pot vizita târgul de miercuri până vineri între orele 10.00-19.30, sâmbătă de la 10.00 la 20.30, iar duminică între orele 10.00-17.00. Accesul publicului este gratuit.

Rămâi pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi de la LIBREX!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite