Reducere de 50% pentru cărţile şi DVD-urile "Adevărul" la Târgul LIBREX

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ieşenii pot cumpăra cărţile şi DVD-urile Editurii "Adevărul Holding" la preţuri reduse în cadrul Târgului de carte Librex, care se deschide de miercuri, 29 februarie.

Printre zecile de edituri prezente la cea de-a XX-a ediţie a Târgului de carte LIBREX- Primăvara cărţilor la Iaşi se află şi „Adevărul Holding“. Organizatorii evenimentului au anunţat că târgul internaţional de carte va avea loc la Sala Polivalentă din Iaşi, în perioada 29 februarie-4 martie.

Mărţişoare din ban găurit, după un model vechi de 180 de ani, confecţionate manual la Iaşi FOTOGALERIE

Astfel, ieşenii sunt aşteptaţi de miercuri până vineri între orele 10.00-19.30, sâmbătă de la 10.00 la 20.30, iar duminică între orele 10.00-17.00 să consulte ofertele de carte, papetărie, birotică şi jucării. Accesul publicului este gratuit.

La ediţia aniversară a târgului de carte, cititorii vor putea cumpăra produsele editate de Adevărul Holding la preţuri care încep de la 7.99 de lei.

„Puteţi cumpăra, cu discount de 50%, cărţile din Colecţia de Lux, iar la preţul de 7.99 lei, cărţile din Colecţia Verde, Colecţia Roşie, National Geographic, Jules Verne, Colecţia Alexandre Dumas, Colecţia de Mituri pentru Copii, Colecţia Tolstoi, Sir Arthur, Dostoievski, Jane Austen, Colecţiile de Muzee şi Pictori, Colecţia Cărţi de Aventură. De asemenea, preţuri promoţionale vă întâmpina şi la toate colecţiile de DVD-uri, la Colecţia Larousse şi la Colecţia Mari Spectacole de Operă", se arată în comunicatul Editurii "Adevărul Holding".

Organizatorii au anunţat că în cadrul târgului vor fi numeroase lansări de carte.

Rămâi pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi de la LIBREX!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite