Muncitorii disponibilizaţi de la CET protestează în faţa Primăriei Iaşi UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Protestul muncitorilor CET în faţa Primăriei
Protestul muncitorilor CET în faţa Primăriei

Peste 50 de foşti angajaţi la societatea de termoficare protestează în faţa Primăriei Iaşi, nemulţumiţi că nu şi-au primit salariile compensatorii.

Foştii angajaţi de la CET Iaşi, recompensaţi cu câte 5.000 de euro

Ora 11.00 Persoanele care s-au adunat în faţa Primăriei, nemulţumite de corupţia din Primăria Iaşi protestează în linişte, fără scandări, lozinci sau huiduieli. Cei 50 de ieşeni s-au aliniat de-a lungul trotuarului din faţa Palatului Roznovanu şi au în semn de protest pancarde cu diverse mesaje: „Hoţi la drumul mare“, „Am muncit zi şi noapte să puteţi fura contracte“, „8 ani la Primărie, ai adus CET în agonie“, „Vă rugăm să ne scuzaţi, am muncit să ne furaţi“.

„Vrem ajutorul de concediere, este dreptul nostru. Am venit şi în faţa Primăriei să ne audă cineva, dar văd că nu ne bagă nimeni în seamă. Vom protesta în continuare“, a spus unul dintre fosţii salariaţi de la CET.

Protestatarii de la CET Iaşi, la mila şefilor din Primărie

Protestatarii vor sta în faţa Primăriei până în jurul orei 13.00, atunci când se vor muta în Piaţa Unirii. Acolo, deputatul Daniel Oajdea organizează o dezbatere, la care vor participa şi foştii muncitori de la CET.

Ora 10.00 Foştii salariaţi de la CET au protestat timp de o lună, de două ori pe săptămână, dar fără succes. Aceştia nu şi-au primit salariile compensatorii şi s-au ales doar cu promisiuni din partea autorităţilor.

Muncitorii şi-au mutat astăzi protestul în faţa Primăriei şi vor merge în jurul amiezii şi în Piaţa Unirii.

Rămâi pe iasi.adevarul.ro pentru a vedea cele mai noi informaţii din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite