Protestatarii de la CET Iaşi, la mila şefilor din Primărie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Foştii angajaţi de la CET au mers astăzi la prefectul Dragomir Tomaşeschi pentru a-i cere ajutorul astfel încât să-şi primească salariile compensatorii. Aceştia au fost pasaţi însă Primăriei.

Protest cu repetiţie la Iaşi. Foştii muncitori de la CET şi-au revendicat salariile restante

O parte din salariaţii disponibilizaţi de la CET, care protestează de două săptămâni în faţa uzinei, au purtat astăzi o discuţie de câteva zeci de minute cu prefectul Dragomir Tomaşeschi, în speranţa că le vor fi rezolvate problemele. Protestatarii au fost însă trimişi la Primărie pentru a le plăti câte 20 de salarii compensatorii celor 400 de disponibilizaţi. 

„M-am întâlnit cu o delegaţie de zece oameni, foşti salariaţi de la CET Iaşi, care au venit să-şi spună păsurile. Voi lua legătura cu conducerea societăţii pentru a vedea exact cum stau lucrurile", a spus prefectul.  

Foştii angajaţi de la CET Iaşi, recompensaţi cu câte 5.000 de euro

Muncitorii daţi afară de la CET vor fi prezenţi la următoarea şedinţă de Consiliu Local pentru a-şi transmite problemele. 

„Avem o promisiune de la domnul prefect că la viitoarea şedinţă de Consiliu Local se va prezenta situaţia noastră şi de aceea vom fi şi noi prezenţi. Noi nu ne-am primit salariile compensatorii, conducerea societăţii afirmă că nu dispune de fonduri şi invocă tot felul de motive. Primăria şi Consiliul Local sunt datoare să ne rezolve problema", a spus Niculina Stanciu, unul dintre muncitorii disponibilizaţi.

Rămâi pe iasi.adevarul.ro pentru a vedea cele mai noi informaţii din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite