Monstrul din Prisăcani: a vrut să violeze în plină zi o fetiţă cu retard mental din sat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhivă
Arhivă

Cristian Andrei Radu (25 de ani) din comuna ieşeană Prisăcani este judecat în stare de libertate pentru tentativă de viol, după ce pe 28 aprilie 2012 a încercat să întreţină raporturi sexuale cu G.S., o fetiţă de 11 ani care are o întârziere mentală uşoară.

La sfârşitul săptămânii trecute, procurorii l-au trimis în judecată pe Cristian Andrei Radu, un tânăr de 25 de ani din Prisăcani care a încercat să abuzeze sexual o consăteancă de doar 11 ani, care are handicap mediu.

Grozăvia s-a petrecut pe 28 aprilie 2012, când lăsată nesupravegheată pentru câteva clipe, fetiţa a ieşit din curte şi s-a întâlnit cu o vecină de 22 de ani care a vrut să o ducă spre casă. Pe drum însă, cele două s-au întâlnit cu Cristian Andrei Radu şi încă un amic de-al lui, ambii fiind in stare de ebrietate.

Radu s-a arătat foarte atent cu cele două, iar la un moment dat a luat minora în braţe şi s-a îndreptat spre staţia de autobuz din localitate, fiind urmat de cei doi cunoscuţi. Deşi păreau că se joacă, Radu a început să o sărute pe fetiţă, după care a luat-o de mână şi s-au îndreptat spre o grădină părăsită.

Acolo, tânărul a dezbrăcat copila, iar când a încercat să abuzeze de ea fetiţa a ţipat, fiind auzită de amizul lui Radu, care a intervenit şi a scăpat-o din ghearele agresorului, certându-l pe acesta: „Bă, ia şi te opreşte în secunda asta! Măi animalule, eşti nebun? Nenoroceşti copilul! Vrei să te duci la puşcărie?", a spus amicul lui Radu în acele clipe.

Vecina şi amicul lui Radu au condus-o pe fetiţă acasă, iar aceasta le-a povestit părinţilor prin ce experienţă şocantă a trecut. Aceştia au formulat plângere la Poliţie, iar în urma analizelor efectuate la Institutul de Medicină Legală s-a constatat că actul sexual nu s-a consumat.

Învinuitul şi-a recunoscut fapta şi a mărturisit că de vină este alcoolul consumat înainte. Procurorii l-au trimis în judecată în stare de libertate.

Citeşte şi:

Şi-a violat fiica în timp ce soţia năştea cel de-al optulea lor copil

EXCLUSIV Monstrul din Păcureţ: şi-a violat şi sechestrat fiica timp de doi ani UPDATE 

Violator precaut: a folosit un breloc ca să nu lase urme ADN 

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite