Şi-a violat fiica în timp ce soţia năştea cel de-al optulea lor copil

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a fost reţinut
Bărbatul a fost reţinut

Petru Loghin (43 de ani), din satul Stânca, comuna Victoria, a fost încătuşat de procurorii ieşeni pentru viol şi incest. Acesta a întreţinut raporturi sexuale cu fiica lui în vârstă de doar 13 ani în perioada noiembrie 2011-1 august.  

Petru Loghin a fost arestat după ce şi-a violat în repetate rânduri propria fiica de doar 13 ani. Coşmarul copilei a avut loc în perioada noiembrie 2011-august 2012, iar primul act sexual la care tatăl său a supus-o a fost în zilele când mama ei era internată în maternitate pentru a aduce pe lume cel de-al optulea copil al familiei.

Procurorii susţin că individul şi-a bătut cu bestialitate fiica, după care a obligat-o să se dezbrace şi să întreţină raporturi sexuale cu el. Acestea s-au repetat de fiecare dată când soţia lui era plecată la muncă şi şi-a ameninţat fiica cu moartea dacă va scoate un cuvânt despre cele întâmplate.

EXCLUSIV Monstrul din Păcureţ: şi-a violat şi sechestrat fiica timp de doi ani UPDATE 

Violator precaut: a folosit un breloc ca să nu lase urme ADN 

În primăvară, sătulă de chinul la care o supunea tatăl său, fata le-a povestit colegilor prin ce trecea acasă, aceştia la rândul lor le-au povestit părinţilor, fără însă ca cineva să intervină.

Pe 1 august 2012, fata a fost din nou violată de tatăl său, dar a decis să-i povestească mamei sale. Cele două au mers a doua zi la Poliţie şi au formulat plângere penală pe numele bărbatului.

Învinuitul a fost reţinut şi va fi adus la instanţă cu propunere de arestare preventivă. La audieri a declarat că regretă cele întâmplate.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din Capitala Moldovei! 

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite