Monstrul din Păcureţ rămâne după gratii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marius Răgoz, cercetat pentru că şi-a violat fiica de 16 ani, va sta 29 de zile după gratii. Tribunalul Iaşi a respins luni recursul bărbatului împotriva propunerii de arestare preventivă.

Marius Răgoz este cercetat de anchetatori pentru că vreme de doi ani şi-ar fi abuzat fiica. Potrivit anchetatorilor, bărbatul ar fi violat-o în repetate rânduri pe adolescentă, a terorizat-o, iar în martie i-a interzis şi să meargă la şcoală.  Oamenii legii susţin că şi mama tinerei era terorizată de Răgoz şi nu ar fi avut voie să iasă din casă decât atunci când mergea la serviciu.

Filmat de fiică

Pentru a demonstra prin ce trece tânăra ar fi împrumutat o cameră de luat vederi şi l-a filmat pe tatăl său în timp ce ar fi abuzat-o.

Oamenii legii au aflat întreaga poveste după ce mama adolescentei i-a povestit unei cunoştinţe ce se întâmplă acasă. La rândul său, aceasta le-a spus totul poliţiştilor, care l-au şi ridicat, joi, pe Marius Răgoz.

EXCLUSIV Monstrul din Păcureţ: şi-a violat şi sechestrat fiica timp de doi ani UPDATE

Monstrul din Păcureţ, filmat în timp ce făcea sex cu fiica sa

Ieşeanul, care este cercetat pentru viol şi incest, a recunoscut în faţa anchetatorilor că a întreţinut relaţii sexuale cu fiica sa, dar a susţinut că aceasta a fost de acord. "Clientul meu a recunoscut fapta de incest, dar nu o recunoaşte pe cea de viol. Din punctul nostru de vedere nu sunt probe care să ducă la concluzia că tânăra a fost violată", a precizat Monica Iacob, avocata lui Răgoz.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore de poliţişti, iar vineri a fost arestat pentru 29 de zile de Judecătoria Iaşi. Răgoz a declarat însă recurs. 

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite