Miliardarul Negoiţă vrea ca Poli să aducă investiţii la Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noul preşedinte al clubului ACSMU Poli Iaşi cheamă şi alţi oameni de afaceri să investească la gruparea din Copou. Ionuţ Negoiţă crede că performanţa echipei de fotbal va ajuta şi la exploatarea potenţialului turistic al oraşului. Primarul Gheorghe Nichita a indicat că nu are niciun conflict cu antrenorul Ionuţ Popa.

Ionuţ Negoiţă a indicat că unul dintre motivele pentru care a venit la Iaşi a fost susţinerea pe care a primit-o din partea autorităţilor locale. Pe lângă aceasta, omul de afaceri solicită sprijin şi din partea altor afacerişti.

„Sper ca lumea să înţeleagă că fotbalul este un sport de echipă. Vreau să creăm un nucleu la care să vină mai mulţi oameni. Trebuie ca orice iubitor de fotbal să aparţină acestui fenomen, iar echipă să se bucure de sprijinul suporterilor şi în Liga 2, nu doar atunci când câştiga meciuri în Liga 1", a indicat Negoiţă, care nu ar refuza să facă unele afaceri în capitala Moldovei.

Mai citiţi:

UPDATE Miliardarul Ionuţ Negoiţă este noul număr 1 la ACSMU Poli Iaşi

ACSMU Poli Iaşi are cinci ani să ajungă în cupele europene

„Uitaţi-vă la oraşe gen Sevilla în Spania. Dintr-un orăşel micuţ a ajuns cunoscut graţie performanţelor pe plan intern şi extern ale echipelor de fotbal. Acest sport crează notorietate şi credibilitate din punct de vedere urbanistic. De cum am ajuns la Iaşi mi-am dat seama de potenţialul turistic enorm pe care îl are acest oraş, mai ales că eu activez în acest domeniu. Din păcate, acest potenţial nu este exploatat în acest moment", a precizat Ionuţ Negoiţă.

Primarul Gheorghe Nichita a ţinut să pună capăt zvonurilor conform cărora între el şi antrenorul Ionuţ Popa ar exista un conflict izbucnit după remiza din etapa a patra cu ALRO Slatina, când cei doi s-au certat.

„Şi cu nevasta mă cert. Eu aleg o culoare la un perete, ea vrea alta. Dacă nu avem aceleaşi opinii nu înseamnă că nu rămânem mereu amici", a explicat Nichita.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite