ACSMU Poli Iaşi are cinci ani să ajungă în cupele europene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noul finanţator şi preşedinte al grupării de fotbal s-a arătat dispus să investească cât este necesar ca echipa din Copou să revină în maxim doi ani în Liga 1, urmând ca Poli să atace vârful ierarhiei până în 2015. Ionuţ Negoiţă apreciază modelul implementat de CFR Cluj şi Unirea Urziceni şi doreşte să trateze fotbalul ca un business.

Ionuţ Negoiţă şi-a făcut publice planurile vizavi de viitorul clubului pe care tocmai l-a preluat.

„Mi-aş dori să putem promova din acest sezon, dar nu cu orice preţ. Prefer să construim o bază solidă pentru performanţă, însă nu concep să stau mai mult de doi ani în Liga 2 pentru că nu de asta am venit la Iaşi. În acest timp doresc să facem o echipă competitivă, cu care să devenim unul din primele cinci cluburi din ţară în 4-5 ani. Asta înseamnă performanţă în viziunea mea şi voi investi cât va fi nevoie pentru aceste obiective", a explicat Negoiţă.

Mai citiţi:

UPDATE Miliardarul Ionuţ Negoiţă este noul număr 1 la ACSMU Poli Iaşi

Miliardarul Negoiţă vrea ca Poli să aducă investiţii la Iaşi

Gigi Becali, o glumă

Omul de afaceri prahovean a recunoscut că dorea de mult timp să intre în fenomenul fotbalistic. Fiind întrebat ce model de patron are din Liga 1, Negoiţă a dat o replică spumoasă: „Gigi Becali... glumesc, desigur. Consider că acesta se află la polul opus în ceea ce priveşte modelul patronului de club pentru Liga ".

La modele pozitive, Ionuţ Negoiţă a nominalizat ultimele două campioane ale României. „Apreciez ascensiunea celor de la CFR Cluj şi Unirea Urziceni. Acolo sunt bine determinate atribuţiile, oamenii capabili sunt puşi în funcţiile potrivite şi li se dă timp. Fotbalul este un business şi trebuie tratat ca atare, adică nu poţi avea miracole după câteva luni. Cu toate acestea, eu aş prefera să fiu original în abordarea pe care o voi avea la Iaşi", a indicat Ionuţ Negoiţă.

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite