Mama lui Cosmos Tănase, în apărarea propriului fiu: „Nu este traficant de droguri, este pungaş”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Olga Tănase
Olga Tănase

Olga Tănase, mama interlopului Cosmos Tănase (39 de ani), a susţinut că este nevinovat şi că nu a făcut niciodată trafic de droguri. „Prinţul ţiganilor" este judecat de Tribunalul Iaşi pentru că ar fi organizat preluarea cantităţii de 1,6 kilograme de cocaină din Spania şi ar fi încercat să o vândă în România.

Mama lui Cosmos Tănase, supranumit şi „Prinţul ţiganilor", susţine că fiul ei a fost pungaş şi nu traficant de droguri. „S-a tot spus că a făcut trafic de droguri în Spania, dar nu este nimic adevărat. Am adus şi hârtii la dosar pentru a demonstra asta . În Spania a fost condmanat pentru falsificare de monedă. El este pungaş , nu traficant de droguri sau de persoane. Dacă ar fi avut vreo treabă cu drogurile, le-ar fi lăsat pe mâna altcuiva?", a spus Olga Tănase, mama lui Cosmos Tănase.

Cosmos Tănase a fost dus în Arestul IPJ

Daţi click pe colaj pentru mai multe imagini cu Cosmos Tănase

Soţul meu nu a fost niciodată traficant de droguri sau traficant de persoane. El a fost toată viaţa lui pungaş. A furat din buzunare. Şi acum dacă îl pune în libertate probabil tot asta ar face", a confirmat şi Rivana, soţia „Prinţului Ţiganilor".

Mama lui Cosmos Tănase a mai susţinut că s-ar putea să fie vorba despre o răzbunare. „Cred că e o răzbunare a unor oameni din oraş, chiar şi a prietenilor. Fiul meu era respectat în toata ţara pentru că ştie să vorbească frumos. Era un suflet bun şi nobil", a menţionat Olga Tănase.

Cum acţiona gruparea condusă de interlopul ieşean Cosmos Tănase VIDEO

EXCLUSIV Peripeţii cu drogurile lui Cosmos Tănase demne de filmele cu mafioţi

Cosmos Tănase (39 de ani), supranumit şi „Prinţul ţiganilor" a fost acuzat de procurorii DIICOT Iaşi de trafic de droguri de mare risc şi iniţiere sau constituire de grup infracţional organizat.

Costel Puia (42 de ani) şi Costel Cozma (43 de ani), locotenenţii lui Cosmos, au fost acuzaţi de iniţiere, constituire de grup infracţional organizat, aderare sau sprijinire a unui asemenea grup şi trafic de droguri de mare risc. Ultimul a fost trimis în judecată şi pentru introducere, în ţară, fără drept, de droguri de mare risc.

Anchetatorii susţin că numitul Cosmos Tănase era liderul grupării de trafic de droguri de mare risc. Acesta ar fi organizat preluarea cantităţii de 1,6 kilograme de cocaină din Spania, transportul acesteia prin intermediul locotenenţilor săi, Costel Cozma şi Costel Puia, zis Cocai."Marfa" a fost depozitată la locuinţa celor doi apropiaţi, iar Cocai s-ar fi ocupat de porţionarea ei. Cosmos ar fi apelat pentru distribuţia cocainei şi la fratele său, Cristache (zis Amar) şi la fiul său, Aleodor.

Potrivit dosarului de urmărire penală, drogurile deţinute de Cosmos Tănase urmau să ajungă în judeţul Galaţi, la un clan interlop dinTecuci, dar acest lucru nu s-a mai întâmplat deoarece interlopul ieşean a fost arestat, în februarie 2012.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla ştirile din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite