Magazine ieşene amendate pentru mizerie şi personal neexaminat medical

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Direcţia de Sănătate Publică Iaşi
Direcţia de Sănătate Publică Iaşi

Şase societăţi comerciale au fost amendate săptămâna trecută cu 14.000 de lei. Printre neregulile sesizate s-au numărat lipsa cursurilor de igienă, manoperele de curăţenie nu au fost efectuate, iar angajaţii nu aveau efectuate examenele medicale.

Inspectorii de la Direcţia de Sănătate Publică Iaşi (DSP) au aplicat şase amenzi săptămâna trecută în valoare totalăd e 14.000 de lei. Pentru că personalul proaspăt angajat nu avea efectuate examenele medicale, două firme din Iaşi, I.I Stratulat Ana Maria şi SC Devil SRL, au primit câte o sancţiune de 5.000 de lei.

Revoltător: Spitalul de Copii din Iaşi, amendat de trei ori pentru că trata pacienţii într-un mediu infect

Şcoală din Iaşi amendată pentru condiţii insalubre din băi

Revoltător: Doi medici ieşeni tratau bolnavii cu instrumente nesterilizate

Alte trei societăţi comerciale, SC Prima Clasic SRL, SC Blue Papillon SRL şi SC Sălăvăstru COM SRL au primit căte 1.000 de lei amendă pentru lipsa cursurilor de igienă. Firma Darmav din Iaşi fost sancţionată cu 1.000 de lei pentru că nu erau efectuate manoperele de curăţenie la locul de muncă.

„Săptămâna anterioară s-au desfăşurat 168 de acţiuni de control, din care 84 în unităţi alimentare, iar 29 în unităţi sanitare", spune Marius Voicescu, purtătorul de cuvânt al DSP Iaşi.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite