Leonid Antohi: „Poli a redevenit echipa ieşenilor“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De numele lui Leonid Antohi, noul preşedinte al clubului de fotbal ACSMU Poli Iaşi, se leagă promovarea ieşenilor în primul eşalon fotbalistic în 1996. La acea vreme, Antohi a stat pe banca tehnică.

Conducătorii clubului de fotbal ACSMU Politehnica Iaşi l-au ales aseară pe Leonid Antohi în funcţia de preşedinte al Comitetului Director. Antrenor al echipei Politehnica Iaşi care a promovat în prima divizie în 1996, Antohi s-a remarcat şi în funcţia de conducător al Clubului Sportiv (CS) Politehnica Iaşi, chiar şi după separarea secţiei de fotbal din această structură.

Mai citiţi:

Ionuț Negoiţă pleacă de la Poli Iaşi

Iaşi: Negoiţă susţine că nu se vrea promovarea lui Poli

Începând de aseară, Lenid Antohi a revenit lângă echipa de fotbal, mai precis ca preşedinte al Consiliul Director (CD), post lăsat liber de plecarea milionarului Ionuţ Negoiţă la finele lui 2010.

Ceilalţi ieşeni din CD sunt Ioan Melinte de la firma de construcţii Conest, Vasile Lupaşcu de la firma Moldoconstruct, Ioan Apostol de la Salubris, Adi Ambrosie din partea fostului club Navoby Charity Cup şi Mircea Ursu. Structura este completată de Constantin Anghelache de la fostul club Tricolorul Breaza şi un apropiat de-al său, Gabriel Dumbravă.

„Ieşenii au acum cinci din cele şapte voturi în CD. Mediul de afaceri ieşean dă semne de interes faţă de fotbal, prin asocierile cu cei de la Moldoconstruct şi Conest. Zilele acestea vom avea o întâlnire pentru a stabili detaliile sponsorizării şi mişcările pe piaţa de transferuri. Obiectivul clubului rămâne promovarea", a declarat Antohi.

Pentru ultimele informaţii din Iaşi daţi click pe imaginea de mai jos:

logo ads
Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite