Leonard Doroftei şi Laura Cosoi sunt aşteptaţi la Parada Bicicliştilor pe pista ruşinii de la Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pista destinată bicicliştilor amenajată din pavele va fi inaugurată miercuri. Investiţia de aproape 700.000 de lei, fără TVA a fost începută în martie, iar proiectul a fost modificat de mai multe ori după atribuirea contractului de execuţie.

Edilii vor inaugura un culoar destinat mersului pe două roţi care deja arată ca o panglică ferfeniţită. În cadrul campaniei „BiciCOOLtura-Iubesc să biciclesc", şefii din Palatul Roznovanu îi invită pe ieşeni să circule pe jumătate din pistă.

image

Directorii din Primărie au constatat că au primit confirmări de participare de la Corina Caragea, Leonard Doroftei, Laura Cosoi şi Septimiu Sărăţeanu. La Paradă sunt aşteptaţi în jur de 200 de participanţi.

Trotuar cu bordură pe mijloc la Iaşi (Foto)

„Aceştia vor participa, alături de ieşeni şi de oficialităţi, la Parada Bicicletelor care va avea loc pe 22 septembrie,  de la ora 12.00. Vor merge pe traseul noii piste de biciclete, din Podu Roş, de pe esplanada Facultăţii de Construcţii, către Tudor Vladimirescu, până în parcarea Facultăţii de Chimie", a anunţat Sebastian Buraga, purtătorul de cuvânt al Primăriei.

image

Pista din pavele a stârnit numeroase controverse din cauza traseului modificat şi a materialelor din care a fost realizată.

Iaşi: Cheamă vedete pe pista ruşinii

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite