Iaşi: Jack Înţepătorul a primit şase ani de închisoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Petru Gavrilaş (35 de ani), care în luna februarie a atacat 17 femei cu un cuţit, a fost condamnat astăzi după-amiază de magistraţii Judecătoriei Iaşi la şase ani de închisoare. Bărbatul a primit această pedeapsă pentru ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea liniştii şi ordinii publice, lovire şi port fără drept de cuţit.

Magistraţii Judecătoriei Iaşi au respins acţiunea civilă în cazul a două dintre victime pentru că acestea nu au precizat dacă doresc daune, iar restul tinerelor nu au avut pretenţii civile de la agresor. Decizia judecătorilor nu este definitivă.

Mai citiţi:

Iaşi: „Jack Înţepătorul" a fost închis după ce a înjunghiat 14 femei

Iaşi: „Jack Înţepătorul"a fost arestat pentru 29 de zile

Petru Gavrilaş a băgat spaima în locuitorii Iaşiului, după ce pe 23 şi 24 februarie a atacat cu un cuţit 17 tinere. Tânărul îşi urmărea victimele pe stradă apoi le înţepa în zona coapselor şi se făcea nevăzut. Tinerele au avut leziuni minore, dar au avut nevoie de îngrijiri medicale.

După ce a fost prins de poliţişti Gavrilaş nu şi-a recunoscut faptele. Acesta a susţinut că pe  23 februarie a fost la AJOFM, Finanţe şi Primărie, după care a mers acasă la sora sa şi nu a mai plecat până a doua zi, când a fost la Judecătorie pentru a se interesa de nişte cheltuieli de judecată pe care trebuie să le achite.

 Petru Gavrilaş nu este la prima faptă. În anul 2009 el a ieşit din Penitenciarul Iaşi după ce a executat opt ani şi şase luni de închisoare pentru viol. În 1996 bărbatul a mai fost condamnat la doi ani şi şase luni de închisoare pentru viol.

image
Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite