Iaşi: „Jack Înţepătorul“ a fost închis după ce a înjunghiat 14 femei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Petru Gavrilaş este suspectat că a agresat 12 femei în Iaşi
Petru Gavrilaş este suspectat că a agresat 12 femei în Iaşi

Petru Gavrilaş (35 de ani), bărbatul suspectat că a înţepat cu un briceag în mai puţin de o zi 14 femei din Iaşi, are o fire poetică, spun rudele acestuia. 

UPDATE ora 23.00 După şapte ore de audieri Petru Gavrilaş a primit ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore şi a fost dus în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Iaşi. Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, împotriva bărbatului sunt 14 plângeri. Chiar dacă acesta spune că nu a comis nicio faptă la "recunoaşterea din grup" şase dintre victime l-au indicat ca fiind autorul agresiunilor. Mai mult, oamenii legii au ca probe împotriva lui Gavrilaş şi trei înregistrări de la camere de supraveghere.

Petru Gavrilaş îşi va petrece noaptea după gratii

image

"Împotriva clientului meu s-a început urmărirea penală pentru ultraj, port fără drept de cuţit şi tulburarea liniştii publice. Nu recunoaşte faptele", a spus Carmen Codreanu, avocata lui Gavrilaş. Acesta a mai fost condamnat al 12 ani de închisoare pentru două fapte de viol şi a fost pus în libertate în luna decembrie a anului trecut. Mâine tânărul va fi dus în faţa procurorilor.

Carmen Codreanu, avocata lui Gavrilaş spune că acesta nu recunoaşte nicio faptă

Carmen Codreanu, avocata lui Gavrilaş, spune că cel pe care-l apără nu recunoaşte faptele

Update ora 21.45: Surse din rândul anchetatorilor spun că Petru Gavrilaş nu a recunoscut niciuna din faptele sale.

Petru Gavrilaş s-a întors acasă, în comuna Ţigănaşi, de aproximativ trei luni, după ce a ispăşit opt ani şi şase luni de închisoare pentru viol. Sora lui, îşi aminteşte că femeia care reclamase violul a vrut, de fapt, să-l stoarcă de bani. Cât a stat în Penitenciarul de maximă Siguranţă Iaşi, Petru Gavrilaş a umplut pagini întregi cu versuri religioase.

Citeşte şi:

Bărbatul care înjunghia femei în centrul Iaşiului a fost prins

„Sunt pelerin spre ţara sfântă“


Bărbatul a continuat să scrie şi după ce s-a liberat. „De când s-a întors acasă era foarte liniştit. Plângea mai tot timpul şi spunea că-i pare rău pentru ce a făcut. Stătea în casă, se ruga, sau mergea la biserica adventistă", a spus pentru Adevărul de Seară una dintre rudele lui „Jack Înţepătorul".

În 2007, aflat în  penitenciar, bărbatul şi-a aşternut pe un caiet de matematică câteva gânduri:

„Sunt pelerin spre ţara sfântă/ Şi merg pe calea lui Hristos/ Deşi e greu şi calea-i strâmtă/ Şi mulţi duşmani pândesc la dos“

Citeşte mai multe despre gândurile şi trăirile bărbatului suspectat că a terorizat ieşencele, mâine, în Adevărul de Seară.

Stampila ADS
Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite