„Invitaţie“ la vandalizare la Iaşi. Primarul dotează staţiile distruse de transport public cu automate de cafea (FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În loc să facă un apel către ieşenii certaţi cu civilizaţia care au distrus cele 50 de staţii RATP sau să-i amendeze, edilul-şef a decis să le crească utilitatea. Mai mult, acesta dă vina pe Guvern de halul în care au ajuns, pe motiv că disponibilizările de la Poliţia Locală au condus la această situaţie.

Staţiile RATP de 16.000 de euro din Iaşi au ajuns WC public

Noile adăposturi moderne pentru transport public, cumpărate cu 16.000 de euro fiecare din bani europeni continuă să fie ultima grijă a autorităţilor locale. La şapte luni de la achiziţie, staţiile au ajuns adăposturi de noapte, toalete publice şi ţinta vandalizărilor nocturne. Bătaia de joc este continuată de edili care au montat nişte hărţi de trafic greşite.

image

Ieşenii certaţi cu civilizaţia au distrus noile staţii de autobuz

image

Din statistica Primăriei, din cele 50 de staţii RATP, doar 16 au mai rămas intacte. În rest, geamurile au fost sparte şi s-a încercat până şi distrugerea reţelei electrice. „Au fost distruse 50 de geamuri duble securizate şi 28 de geamuri mici. Vom comanda alte echipamente care costă foarte mult însă“, a spus primarul Gheorghe Nichita.

image

Călătorii, duşi în eroare de hărţile de trafic montate în staţiile de autobuz

Oficialii din Palatul Roznovanu vor dota staţiile au automate pentru suc şi cafea şi cu camere video. „Luăm în calcul montarea de tonomate de cafea şi sucuri să împărţim cheltuielile de distrugere cu cei care le deţin“, a motivat decizia edilul-şef.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite