Inimă-gigant, concerte şi teatru de Dragobete la Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alex Velea va concerta la Iaşi
Alex Velea va concerta la Iaşi

Îndrăgostiţii sunt aşteptaţi să petreacă Sărbătoarea iubirii la români în aer liber, în cluburi sau în sălile de spectacole.  

Sute de tineri vor lua parte la evenimentul „Din drag de Dragobete" organizat de Uniunea Naţională a Studenţilor din România în Piaţa Unirii. În jurul orei 12.30, cuplurile se vor întrece într-un concurs, iar de la 14.00 va fi organizat un flash-mob unde, în jur de 500 de tineri cu baloane roşii, galbene şi albastre, vor face o inimă-gigant. Studenţii vor participa de la 21.00 la o petrecere de Dragobete în Club Motor.

Cum zbori gratuit deasupra Iaşiului la Aeroclubul „Alexandru Matei“

În cluburi sunt programate pe 24 februarie mai multe concerte. Astfel, în Club Skye va cânta Alex Velea, intrarea fiind 15 lei, iar în Hunter's Pub este programat un spectacol al celor de la Provincialii, de la ora 21.00. Biletul costă 25 de lei.

Primele mărţişoare, pe tarabe la Iaşi. Vezi de unde le poţi cumpăra GALERIE FOTO

La Teatrul Naţional, în sala „Uzina cu Teatru", este programat spectacolul Falstaff Show cu scene din opere celebre ale lui William Shakespeare. Piesa începe la 19.30, iar biletul costă 22 de lei.

Glume cu substrat erotic de Dragobete! Cum sărbătoreau străbunii ziua iubirii FOTO

Îndrăgostiţii sunt aşteptaţi pe 24 februarie la Târgul de Dragobete, organizat la Era Park, de unde pot cumpăra cadouri celor dragi. Vor fi comercializate accesorii, produse cosmetice, lumânări sau felicitări.

 Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla ştiri din Capitala Moldovei.

 

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite