Cum zbori gratuit deasupra Iaşiului la Aeroclubul "Alexandru Matei"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ieşenii pot afla despre paraşutism, planorism sau zborul cu avionul şi pot câştiga 16 premii oferite de Aeroclubul "Alexandru Matei“.

Pasionaţii de zbor au ocazia să afle mai multe despre cursurile organizate de Aeroclubul "Alexandru Matei" din Iaşi. În perioada 23-26 februarie, la Era Park sunt expuse un planor şi un avion cu două locuri ultrauşor.

VIDEO Aeronavă de 114.000 de euro la Aeroclubul din Iaşi. Vezi cum poate fi pilotat cel mai scump avion privat din Capitala Moldovei FOTOGALERIE

„Dorim astfel să-i familiarizăm pe ieşeni cu activitatea aeroclubului nostru şi să facem cunoscut faptul că tinerii, care au între 16 şi 23 de ani, pot urma gratuit cursuri de planorism, paraşutism sau aeromodele“, a spus Sorin Enghel, comandantul Aeroclubului Iaşi. Cei care au depăşit vârsta de 23 de ani se pot pregăti contra cost.

Astfel, sunt organizate cursuri de zbor cu planorul, paraşutism, dar şi pentru formarea de piloţi. Totodată, ieşenii pot face salturi în tandem cu paraşuta care costă în jur de 40 de euro.

Ieşenii cu avioane. Cine pilotează aeronavele de mii de euro FOTO

Ieşenii care ajung la Era Park până pe 26 februarie, între orele 9.00-20.00, pot câştiga unul dintre cele 16 premii, respectiv un zbor cu avionul ultrauşor deasupra oraşului, cinci zboruri cu planorul sau zece salturi din Turnul de Paraşutism din Parcul Copou.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla ştiri din Capitala Moldovei.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite