Încă un pensionar descreierat la Iaşi: a vrut să violeze o fetiţă de doar şase ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhivă
Arhivă

Mihai Prisacaru (68 de ani) a fost trimis în judecată pentru corupţie sexuală după ce a încercat să întreţină raporturi intime cu o copilă de doar şase ani.

Un pensionar din Iaşi a fost acuzat că a abuzat sexual o fetiţă de şase ani. Mihai Prisacaru a încercat să întreţină relaţii intime cu unul din cei doi copii pe care-i are sora nurorii lui.

Tabloul de coşmar s-a petrecut pe 25 iunie 2011, când a mers în vizită la locuinţa fiului său. Acolo locuia şi sora nurorii lui, împreună cu soţul şi cei doi copii, printre care şi victima. Pensionarul a urcat la etajul I cu intenţia de a se uita la televizor,. însă lângă el a venit şi fetiţa de şase ani. După câteva minute, mama copilei a urcat la etaj şi l-a prins în flagrant pe pensionar.

Un bunic din Tomeşti, judeţul Iaşi, şi-a violat nepoţica în vârstă de patru ani

Monstrul din Prisăcani a luat patru ani de înschisoare pentru că a încercat să violeze o fetiţă cu retard mental

Acesta era descheiat la cămaşă, cu fermoarul deschis la pantaloni şi urcat peste copilă. Îngrozită, femeia a ţipat după ajutor, iar bărbatul a plecat în grabă din locuinţă.

EXCLUSIV Monstrul din Păcureţ: şi-a violat şi sechestrat fiica timp de doi ani UPDATE

Mama fetei şi sora femeii au întrebat-o pe micuţă ce s-a întâmplat în acele clipe de groază, iar copila le-a povestit că bărbatul a mângâiat-o pe corp, în zonele intime şi a sărutat-o.

Pensionarul a negat la audieri acuzaţiile care i se aduc şi a susţinut că doar a gâdilat-o pe copilă pentru că îi plăcea cum râde.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite