Monstrul din Prisăcani a luat patru ani de înschisoare pentru că a încercat să violeze o fetiţă cu retard mental

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhivă
Arhivă

Judecătorii au decis ca Cristian Andrei Radu (25 de ani) din comuna ieşeană Prisăcani să fie pedepsit cu patru ani de închisoare cu executare şi să plătească 50.000 de lei daune morale pentru tentativă de viol. Tânărul a încercat pe 28 aprilie 2012 să întreţină relaţii sexuale cu G.S., o fetiţă de 11 ani cu o uşoară întârziere mentală.

Monstrul din Prisăcani care a încercat să violeze o fetiţă cu retard mental îşi va petrece următorii patru ani după gratii. Judecătorii l-au condamnat pe Cristian Andrei Radu la patru ani de închisoare cu executare şi va trebui să plătească daune morale în valoare de 50.000 de lei după ce a încercat să întreţină relaţii sexuale cu o fetiţă de 11 ani, care suferă de un retard mental uşor.

Grozăvia s-a petrecut pe 28 aprilie 2012, când lăsată nesupravegheată pentru câteva clipe, fetiţa a ieşit din curte şi s-a întâlnit cu o vecină de 22 de ani care a vrut să o ducă spre casă. Pe drum însă, cele două s-au întâlnit cu Cristian Andrei Radu şi încă un amic de-al lui, ambii fiind in stare de ebrietate.

Monstrul din Prisăcani: a vrut să violeze în plină zi o fetiţă cu retard mental din sat

Şi-a violat fiica în timp ce soţia năştea cel de-al optulea lor copil

Radu s-a arătat foarte atent cu cele două, iar la un moment dat a luat minora în braţe şi s-a îndreptat spre staţia de autobuz din localitate, fiind urmat de cei doi cunoscuţi. Deşi păreau că se joacă, Radu a început să o sărute pe fetiţă, după care a luat-o de mână şi s-au îndreptat spre o grădină părăsită.

EXCLUSIV Monstrul din Păcureţ: şi-a violat şi sechestrat fiica timp de doi ani UPDATE 

Violator precaut: a folosit un breloc ca să nu lase urme ADN 

Acolo, tânărul a dezbrăcat copila, iar când a încercat să abuzeze de ea fetiţa a ţipat, fiind auzită de amizul lui Radu, care a intervenit şi a scăpat-o din ghearele agresorului. Vecina şi amicul lui Radu au condus-o pe fetiţă acasă, iar aceasta le-a povestit părinţilor prin ce experienţă şocantă a trecut. Aceştia au formulat plângere la Poliţie, iar în urma analizelor efectuate la Institutul de Medicină Legală s-a constatat că actul sexual nu s-a consumat.

Învinuitul şi-a recunoscut fapta şi a mărturisit că de vină este alcoolul consumat înainte.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite