Ieşeni lăsaţi fără gaz după ce o conductă a fost tăiată şi mutată fără autorizaţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Devierea conductei de gaz
Devierea conductei de gaz

Consmatorii din zona şoseaua Bucium, strada Fântânele, au rămas la finalul acestei săptămâni fără gaz în urma unei intervenţii neautorizate de E-ON.

Compania de distribuţie de gaz a fost înştiinţată joi după-amiază că în zona Bucium livrarea combustibilului este întreruptă. „O echipă a companiei noastre s-a deplasat în zonă şi a constat o intervenţie neautorizată în sistemul de distribuţie a gazelor naturale situat pe şoseaua Bucium, din municipiul Iaşi. La faţa locului s-a observat că o staţie de reglare măsurare (SRM) a fost închisă, iar o conductă de gaze naturale a fost tăiată şi luată de pe amplasamentul ei pe o lungime de aproximativ 70 de metri. Aceste lucrări s-au realizat fără a avea documentele legale şi fără a se solicita asistenţă tehnică din partea companiei noastre“, au anunţat oficialii E-ON.

FOTO Locatar din blocul distrus de explozie la Iași: „Am crezut că e sfârşitul lumii. Nu îmi vine să cred că am scăpat cu viață" UPDATE

Aceştia au spus că societatea a sesizat poliţia, din cauză că viaţa clienţilor din zona şoselei Bucium a fost pusă în pericol, şi au început intervenţiile pentru a putea relua furnizarea de gaze naturale.

VIDEO Explozie violentă într-un bloc din Iaşi: 16 apartamente distruse UPDATE

Clienţii E-ON pot sesizaorice probleme legate de lirarea serviciilor la numerele de telefon: 0800.800.928, număr gratuit, sau 0265.200.92.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din Capitala Moldovei!

 

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite