VIDEO Ieşeanul Andrei Leonte a câştigat concursul „X Factor“ FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Andrei Leonte, din echipa lui Mihai Moraru, a primit un cec de 200.000 de euro după ce a câştigat duminică finala show-ului „X Factor".

Publicul l-a ales câştigător pe Andrei Leonte, oferindu-i 51% dintre voturi. Acesta i-a avut contracandidaţi pe Iulian Vasile şi Alin Văduva. Fiecare a avut de interpretat câte trei piese.

Urmăreşte-l pe Andrei Leonte în concurs

Andrei Leonte a intrat în concurs cu piesele „The Man Who Can't Be Moved", „Someone like you" a artistei Adele şi a cântat alături de trupa Vama hitul „Vama Veche".

image

Daţi click pe imaginile de mai sus pentru a vedea mai multe fotografii cu evoluţia lui Andrei leonte pe scena de la X Factor

Andrei Leonte (22 de ani) este din Iaşi şi studiază în Bucureşti. Andrei a început să cânte încă din copilările, însă s-a hotărât să se ocupe de muzică cu seriozitate abia în clasa a IX-a. De atunci, a început şi lecţiile de canto. Spre sfârşitul liceului a reuşit să-şi convingă părinţii să accepte transferul lui la liceul de arte, Andrei studiind în acel moment la o clasă de filologie.

Ieşeanul Iulian Canaf, eliminat de la Vocea României

Excentricul Iulian Canaf: „Sunt un apostol al blues-ului“. Fiul cel mic îi calcă pe urme FOTOGALERIE

„Fenomenul“ Iulian Canaf, susţinut de sute de mesaje pe Facebook pentru Vocea României

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite