„Fenomenul“ Iulian Canaf, susţinut de sute de mesaje pe Facebook pentru Vocea României

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iulian Canaf, în culise la competiţia Vocea României  Foto: Facebook
Iulian Canaf, în culise la competiţia Vocea României Foto: Facebook

Sute de persoane, atât din Iaşi, cât şi din ţară sau de peste hotare au scris pe pagina de Facebook a artistului în ultimele ore, după duelul de aseară din cadrul emisiunii.

În ediţia de marţi, 13 decembrie, cele patru echipe cu cei 12 artişti rămaşi în concurs au intrat în prima confruntare directă pentru a se califica în semifinalele competiţiei Vocea României.

Din cei trei concurenţi care rămăseseră în echipa Loredanei Groza Dragoş a primit cele mai multe voturi din partea publicului, iar artista l-a ales pe Iulian Canaf, preferatul său. Aşadar, Alexandra Crăescu este cea care a părăsit competiţia.

VIDEO Ieşeanul Iulian Canaf a rămas în cursă la Vocea României. Loredana: „Sunt mândră că ne-am găsit!“

După ce s-au aflat rezultatele şi chiar şi în timpul votului, ieşenii i-au trimis lui Canaf mesaje de susţinere pe pagina de Facebook.

„Se poate? Să se trezească românii din ignoranţă?  Să câştige un adevărat artist un concurs atât de mediatizat printre mase? Oare va câştiga Iulian Canaf?", spune Silviu Eduard.

VIDEO Iulian Canaf, singurul ieşean rămas în cursă la Vocea României. Loredana Groza: „Îţi mulţumesc că exişti!“

„Bravo Canaf! Dăriurea totală cu care ne-ai obişnuit când interpretezi o melodie ne învăluie cu dragostea de viaţă! Ne împărtăşeşti din preaplinul dragostei tale dăruite până acum doar celor dragi şi apropiaţi ţie. Îţi dai seama că de acum ne-ai inclus şi pe noi printre ei? Rămâi cu noi şi cântă-ne, încântă-ne şi spune lumii care sunt izvoarele acestei comori sufleteşti!", spune şi Mirela Nenu.

„Canaf, eşti un fenomen, cu un suflet cât Atlanticul", scrie şi Dombi Sandor.

Pe data de 16 decembrie, la ora 20.30 va avea loc semifinala concursului Vocea României, iar pe 26 decembrie, în cea de-a doua zi de Crăciun, va fi ales marele câştigător.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite