VIDEO Ieşeanul Iulian Canaf a rămas în cursă la Vocea României. Loredana: „Sunt mândră că ne-am găsit!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iulian Canaf, în culise la competiţia Vocea României  Foto: Facebook
Iulian Canaf, în culise la competiţia Vocea României Foto: Facebook

Artistul a impresionat şi la această ediţie juriul de la Vocea României. Acesta a interpretat melodia „Sunny“ a lui James Brown şi a fost salvat de public pentru a merge mai departe.

Interpretarea ieşeanului de 38 de ani i-a lăsat şi de această dată fără cuvinte pe membrii juriului. De la primele acorduri ale melodiei „Sunny" de James Brown, Horia Brenciu nu a mai putut să vorbească, Smiley l-a definit drept un „show ambulant", iar Marius Moga i-a apreciat energia interioară care „care erupe atunci când urcă pe scenă".

Vezi cum a cântat Iulian Canaf la ediţia de vineri de la Vocea României

"Am avut şansa să merg la un show live cu James Brown şi a fost experienţa vieţii mele. În seara asta, ascultându-te, am avut senzaţia că a reînviat. Sunt foarte mândră că ne-am găsit" , i-a replicat Loredana lui Iulian Canaf.
După ce au interpretat vocile din echipa Loredanei şi a lui Marius Moga, organizatorii au anunţat numele artistului salvat de public. După ce Iulian Canaf şi-a auzit numele strigat, şi-a făcut cruce şi a îmbrăţişat emoţionat colegii.
„Vă transmit tuturor dragostea mea! Vă mulţumesc din toată inima pentru susâinerea voastră, vă pup şi vă iubesc! Mulţumesc Loredanei pentru încrederea şi susţinerea acordată! Va pup pe toţi!", a spus artistul într-un mesaj dedicat fanilor pe pagina personală de Facebook.
VIDEO Iulian Canaf, singurul ieşean rămas în cursă la Vocea României. Loredana Groza: „Îţi mulţumesc că exişti!"


Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite