Excentricul Iulian Canaf: „Sunt un apostol al blues-ului“. Fiul cel mic îi calcă pe urme FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iulian Canaf şi cei doi fii ai săi
Iulian Canaf şi cei doi fii ai săi

Fiul cel mic al artistului care a făcut spectacol la concursul „Vocea României“ de la Pro TV are muzica în sânge. Davis Hammond, de 1 an şi 5 luni, bate deja la tobe. Tatăl lui, Iulian Canaf, le-a povestit reporterilor „Adevărul“ ce înseamnă muzica pentru el.

Iulian Canaf (38 de ani) vorbeşte despre blues ca despre lucruri sfinte. Crede că este „un apostol al bluesului". „Nu sunt zmeu, nu am făcut eu blues-ul, sunt un mesager. Nu mi-am format eu stilul, aşa îmi vine să cânt, după stare. Dacă eşti supărat, nu iese cântarea. Este ca o religie, iar eu sunt apostolul blues-ului", spune Canaf.

Iulian Canaf a pus fotografii cu artiştii preferaţi pe perete

Şi mezinul familiei are nume de artist. Iulian Canaf l-a botezat pe fiul de 1 şi 5 luni Davis Hammond, după compozitorul de jazz Miles Davis şi celebra orgă Hammond. El i-a cumpărat celui mic şi un set de tobe. „Cântă şi el de nebun prin casă", spune ieşeanul, care mai are un băiat, pe Iulian Jr., de 15 ani.

Sean Jay Dee, un tânăr DJ din Iaşi cu care mai urcă pe scenă, ne-a spus că agenda artistului este plină pentru 2012. Ieşenii care vor să-l audă pot veni în clubul Queens pe 26 decembrie, unde va cânta alături de trupa sa, Canaf Excentric Band, cu Vlad Apetroaei, percuţionist, şi Sorin Petrilă, chitarist.

Iulian Canaf şi colegii

Citeşte în cotidianul „Adevărul“ de miercuri, 21 decembrie, cum decurge o zi din viaţa lui Iulian Canaf şi cu ce se mai ocupă pentru a-şi putea întreţine familia. Ziarul se găseşte la toate chioşcurile de difuzare a presei la preţul de 1,9 lei.

Citeşte şi:

„Fenomenul“ Iulian Canaf, susţinut de sute de mesaje pe Facebook pentru Vocea României

Ieşeanul Iulian Canaf, eliminat de la Vocea României

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite