Iaşiul, pe loc secund la capitolul profesori universitari care îi inspiră pe studenţi. Vezi ce oraş ocupă prima poziţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La Gala Profesorului Bologna din acest an, studenţii au nominalizat 68 de profesori din universităţi ieşene, pe primul loc fiind Cluj-Napoca cu 81 de cadre didactice. Printre nominalizări se numără şi 58 de profesori din unităţile de învăţământ superior din Capitală şi 34 din Timişoara.  

Sâmbătă seara, de la ora 18.00, în Aula „Mihai Eminescu" a Universităţii „Alexandru Ioan Cuza" din Iaşi se vor acorda distincţii de „Profesor Bologna" cadrelor didactice din învăţământul superior din ţară care au merite deosebite.

În cadrul ediţiei de anul acesta a Galei Profesorului Bologna au fost nominalizaţi peste 600 de profesori din universităţile româneşti. Cei mai mulţi provin din marile centre universitare: 81 din Cluj-Napoca, 68 din Iaşi, 58 din Bucureşti şi 34 din Timişoara.

 Iaşi: Olimpicii şi profesorii lor, premiaţi la Gala Excelenţei

„Aceştia sunt profesorii care ne formează cu adevărat ca profesionişti şi ca oameni, modele demne de urmat care promovează Învăţământul Centrat pe Student şi sunt o adevărată sursă de inspiraţie şi motivaţie pentru generaţia noastră", se arată în comunicatul Alianţei Naţionale a Organizaţiilor Studenţeşti din România.

Iaşi: Profesorii de la universităţile tehnice înlocuiesc predatul la catedră cu o platformă IT (VIDEO) 

În cadrul festivităţii se va lansa Ghidul „Învăţământului Centrat pe Student".

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din Capitala Moldovei! 

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite