Iaşi: Olimpicii şi profesorii lor, premiaţi la Gala Excelenţei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

290 de elevi care au obţinut rezultate de excepţie la olimpiade şi concursuri, alături de cei 140 de profesori care i-au îndrumat au fost recompensaţi ieri seară cu diplome.

Elitele învăţământului preuniversitar ieşean au fost premiate ieri seară, de la ora 17.00, la Centrul Providenţa. Olimpicii de la toate disciplinele şi profesorii care i-au coordonat au fost recompensaţi cu diploma de merit.

image

Alexandra Stănescu, eleva care a fost inspector şcolar pentru o zi, a ţinut un discurs

„Sunt tineri capabili de performanţă care au obţinut rezultate de excepţie la toate disciplinele, inclusiv disciplinele de artă şi cele sportive. Căutăm să le arătăm că societatea îi sprijină în continuare pentru dezvoltarea lor, în speranţa că sunt cei care vor asigura viitorul ţării. Sunt mult mai mulţi decât anul trecut, judeţul Iaşi este de departe pe primul loc din ţară la rezultatele obţinute", spune profesorul Seryl Talpalaru, directorul Centrului de Excelenţă Iaşi.

Iaşi: Profesorii de la Centrul de Excelenţă, premiaţi cu mărunţiş

Elevii au intrat cu emoţie în posesia diplomei pe care le era inscripţionat numele.

„Particip la olimpiade din clasa a VIII-a, am luat medalia de bronz anul acesta la Olimpiada Internaţională de Chimie, medalia de aur anul trecut la Olimpiada de Ştiinţe. Emoţiile au fost foarte mari la fiecare competiţie de nivel înalt pentru că adversarii noştri sunt foarte puternici, dar am reuşit să le facem faţă de fiecare dată", spune Anamaria Istrate, elevă în clasa a XI-a la Colegiul Naţional „Emil Racoviţă" Iaşi.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite