Iaşi: Şmecherul de 17 ani care a spulberat o bonă pe trecerea de pietoni şi-a recunoscut fapta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iustin Iulian Scutaru (17 ani), elevul care a accidentat o bonă cu un copil pe o trecere de pietoni de pe bulevardul Carol I din Iaşi, şi-a recunoscut fapta. Tânărul a fost audiat de anchetatorii ieşeni după gratii.

„A fost audiat şi a recunoscut fapta. Este cercetat pentu vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului, conducere fără permis", a declarat Sorin Catană, şeful Biroului Rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Iaşi.

Mai citiţi:

VIDEO Bona şi copilul, spulberaţi de un şofer pe zebră, la Iaşi

Iaşi: Bona accidentată în Copou: „Am fost gata să-mi dau viaţa pentru copil!" (UPDATE VIDEO)

Iaşi: Puştiul de 17 ani care a lovit bona şi copilul pe zebră are la activ trei maşini furate UPDATE

În cazul elevului din Fălticeni, anchetatorii au dispus şi efectuarea unei expertize psiho- pedagogice. Pe 14 octombrie Scutaru a accidentat pe o trecere de pietoni din Iaşi o bonă, care plimba un copil. Potrivit anchetatorilor, tânărul, care conducea o maşină furată, a lovit-o în plin pe femeia de 60 de ani şi apoi a fugit de la locul accidentului.

Elevul a fost prins a doua zi în Târgu Neamţ, la volanul Peugeot-ului implicat în accident . În urma cercetărilor poliţiştii au stabilit că Scutaru a mai furat două maşini cu câteva zile înainte de a ajunge în Iaşi. El a fost arestat iniţial pentru 19 zile pentru furt.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite