VIDEO Bona şi copilul, spulberaţi de un şofer pe zebră, la Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bonă şi copil de doi ani accidentaţi pe trecere la Super Copou
Bonă şi copil de doi ani accidentaţi pe trecere la Super Copou

O cameră de supraveghere din zona Super Copou, acolo unde pe 14 octombrie o bonă şi un copil aflat în căruţ au fost loviţi o maşină chiar pe trecere, a surprins fiecare moment al tragediei. Poliţiştii au reuşit să identifice maşina, un Peugeot, dar încă nu au reuşit să afle cine era la volanul acesteia. În urmă cu aproape două săptămâni, o persoană din Fălticeni (Suceava) o declarase ca fiind furată.

18.40 Poliţiştii suceveni au reţinut un minor, suspectat că ar fi autorul furtului maşinii Peugeot implicată pe 14 octombrie în accidentul de la Super Copou, din Iaşi. Iustin S., în vârstă de 17 ani, a fost arestat preventiv pentru 19 zile. Acesta este suspectat şi că ar fi fost şoferul implicat în accidentul de la Iaşi. „Facem în continuare cercetări pentru a stabili cu exactitate cine a fost autorul accidentului“, a declarat inspetorul Gabriel Doban din cadrul Poliţiei Rutiere Iaşi.

Până în acest moment, oamenii legii au audiat peste 30 de persoane iar pentru a găsi maşina implicată în accident, au fost verificate peste 60 de autoturisme.

Citiţi şi:

Iaşi: Maşina care a accidentat pe zebră o bonă cu un copil a fost găsită

Iaşi: Şef de Poliţie, prins la volan cu 127 de kilometri la oră, scăpat cu avertisment

Neamţ: Femeie spulberată pe zebră, în zona Gării din Roman (VIDEO)

Un bebeluş de şapte luni a fost rănit într-un accident la Brăila

Filmul accidentului:

Cu câteva minute înainte de accident, la mică distanţă de trecerea de pietoni, camera de supraveghere surprinde patru poliţişti care stau în zonă pentru câteva secunde.

La puţin timp după plecarea lor, o persoană scapă la musteaţă să nu fie lovită de un taximetrist care circulă pe banda de lângă axul drumului. Deşi maşina de pe prima bandă opreşte regulamentar pentru a da prioritate pietonului, taximetristul trece cu viteză la câteva zeci de centimetri de aceasta.

Minutul 06.20: Bona şi copilul apar în zona trecerii de pietoni, pe trotuarul de lângă Parcul Copou. Femeia stă câteva secunde pentru a se asigura că nu vine nicio maşină. În momentul în care coboară cu căruţul pe partea carosabilă, un autobuz care circula pe prima bandă opreşte pentru a-i da prioritate. Femeia grăbeşte pasul dar când ajunge aproape de axul drumului este lovită în plin de Peugeot-ul furat din Fălticeni. Şoferul acestuia, rămas deocamdată neidentificat, a apăsat pentru câteva secunde pedala de frână dar apoi şi-a continuat drumul. Din fericire, copilul şi bona sunt în afara oricărui pericol. Femeia a fost internată la Spitalul de Neurochirurgie, ulterior fiind lăsată să meargă acasă.

Accident Copou

Un bărbat, la un pas să fie a treia victimă

Un bărbat scapă miraculos din accidentul de la Super Copou

În dreapta femeii lovite, la mică distanţă în spatele acesteia, un bărbat era să fie a treia victimă a şoferului incon;tient. În imaginile surprinse de camera de supraveghere se vede cum acesta s-a salvat în ultima clipă, făcând câţiva paşi în spate. Chiar dacă a văzut moartea cu ochii, acesta nu se pierde cu firea şi se apropie în grabă de femeie, în timp ce alţi trecători se duc repede spre căruţul în care se afla copilul.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite