Neamţ: Femeie spulberată pe zebră, în zona Gării din Roman - Video

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Femeia a fost ridicată pe capotă şi izbită pe carosabil
Femeia a fost ridicată pe capotă şi izbită pe carosabil

Deşi a fost izbită de maşină pe trecerea de pietoni, femeia a scăpat doar cu o entorsă la genunchi.

Accidentul produs luni, 18 octombrie, la intersecţia străzilor Ştefan cel Mare cu Mihai Viteazu, a fost surprins de o cameră de supraveghere a traficului rutier amplasată în zona benzinăriei.

Pe imagini se poate observa cum o maşină care se deplasează cu viteză o aruncă pe femeia angajată în traversarea străzii pe zebră.

În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit maşina era condusă de romaşcanul Adi Rotaru, de 41 ani. Acesta a accidentat-o Nadia Banu, de 29 ani, o tânără din comuna Bahna care traversa prin zona marcată şi semnalizată corespunzător pentru pietoni. În momentul producerii accidentului, semafoarele funcționau pe lumină intermitentă, iar prioritatea la traversarea intersecției trebuia acordată conform indicatoarelor și marcajelor din zonă.

Mai citiţi:

O tânără, lovită cu maşina de un politişt beat, a fost ucisă de ambulanţa venită să o salveze

VIDEO Bona şi copilul, spulberaţi de un şofer pe zebră, la Iaşi

Iaşi: Bona accidentată în Copou: „Am fost gata să-mi dau viaţa pentru copil!" (UPDATE VIDEO)

„Şoferul nu a redus viteza în apropierea traversării, iar vizibilitatea îi era afectată de un camion de pe banda alăturată  care încetinise pentru a acorda prioritate pietonului. Pe numele conducătorului auto s-a întocmit dosar penal, pentru neacordare de prioritate şi i s-a reţinut permisul", spune inspectorul principal Cătălina Bădeanu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

Pacienta a fost internată la Spitalul din Roman cu o entorsă la genunchi, dar, a fost externată astăzi după ce medicii i-au aplicat o atelă ghipsată.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite