Iaşi: Maşina care a accidentat pe zebră o bonă cu un copil a fost găsită

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accident (Arhivă)
Accident (Arhivă)

Poliţiştii de la Rutieră au reuşit să găsească Peugeot-ul care pe 14 octombrie a spulberat pe trecerea de pietoni o bonă care plimba un copil de doi ani în căruţ. Maşina aparţine unei persoane din Fălticeni, dar a fost declarată furată săptămâna trecută.  

Poliţiştii încearcă acum să afle cine este autorul accidentului de pe bulevardul Carol I în urma căruia au ajuns la spital o femeie de 60 de ani şi copilul de care avea grijă. Cu toate că la două zile după accident oamenii legii au dat de urma Peugeot-ul încă nu au reuşi să stabilească cu exactitate care era şoferul. Maşina, care aparţine unei persoane din Fălticeni, a fost declarată furată săptămâna trecută şi a fost recuperată din judeţul Neamţ.

„În data de 16 octombrie ora 17.30 s-a reuşit identificarea autoturismului implicat în accident. În prezent echipa continuă cercetările pentru a identifica persoana care a comis fapta", a precizat inspectorul Gabriel Doban, din cadrul Poliţiei Rutiere.

image

Pentru a identifica Peugeot-ul implicat în accident poliţiştii au audiat peste 30 de persoane şi au verificat 66 de autoturisme.  „Din data de 14 octombrie până în momentul identificării am lucrat continuu cu echipa formată din agentul şef Cristinel Lohan, agent principal Traian Ionescu şi tehnician criminalist Costică Bârsan", a specificat inspector Gabriel Doban.

Pe 14 octombrie o bonă care plimba un copil de doi ani a fost accidentată pe trecerea de pietoni din dreptul Complexului Super Copou. Deşi un autobuz i-a acordat prioritate, şoferul unui Peugeot, care venea cu viteză, nu a mai oprit şiu a lovit-o în plin pe femeie. Căruţul în care se afla copilul a fost răsturnat pe şosea. Şoferul şi-a continuat liniştit drumul

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite