Iaşi: Preţuri mari şi clienţi puţini la Târgul de iarnă „Piaţa de Crăciun“ (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgul de iarnă „Piaţa de Crăciun“
Târgul de iarnă „Piaţa de Crăciun“

Târgul de iarnă organizat pe esplanada Halei Centrale s-a deschis duminică, de la ora 10.00, dar nu a atras prea mulţi ieşeni din cauza preţurilor mari.

Iaşi, capitala datinilor de iarnă

Iaşi: Weekend de târguri pentru Crăciun

Ieşenii care au venit la târg au putut să cumpere în special produse din blană: căciuli, haine, papuci de masă şi veste.Preţurile la căciuli variază între 150 de lei şi 250 de lei, iar la haine de blană între 1.500 de lei şi 4.000 de lei.

image

„N-am mai scăzut din preţuri în acest an. Vânzările merg foarte prost. Am venit de dimineaţă, de la primele ore şi abia am vândut câteva căciuli“, a spus unul dintre comercianţi, care a venit din judeţul Neamţ.

image

Pe tarabe, erau expuse şi produse tradiţionale Sărbătorilor de iarnă, adică obiecte decorative, globuri, instalaţii, jucării şi obiecte de artizanat.

image

Cel mai aglomerat stand a fost cel cu preparate din carne. Ieşenii s-au îmbulzit să cumpere cârnaţi, muşchi, pastramă de oaie, slănină şi brânzeturi.

image

„Merg bine vânzările. Noi suntem din Întorsura Buzăului, iar produsele sunt specifice zonei şi preparate tradiţioanal“, a spus unul dintre vânzători.

Cu preţuri între 25 de lei (un kilogram de pastramă de oaie) şi 40 de lei (un kilogram de muşchi), vizitatorii târgului au cumpărat câte puţin din toate.

„Am cumpărat nişte cârnaţi, brânză şi coastă să punem pe masa de Crăciun. Preţurile sunt cât de cât accesibile pentru că am luat câte puţin din toate“, a spus Mariana Ghinu.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite