Iaşi: Weekend de târguri pentru Crăciun

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târg de Crăciun la finalul acestei săptămâni
Târg de Crăciun la finalul acestei săptămâni

Strada Lăpuşneanu, parohia Toma Cozma şi centrul comercial de la ieşirea din oraş sunt doar câteva dintre locurile în care se organizează târguri de produse tradiţionale în acest final de săptămână.

Unul dintre cele mai importante târguri este cel organizat până pe data de 22 decembrie de către Asociaţia Meşterilor Populari din Moldova pe strada Lăpuşneanu. Peste 30 de meşteri populari din toată ţara au venit la Iaşi pentru a-şi expune produsele artizanale.

Curele, decoraţiuni, măşti populare, dulciuri sau produse ceramice sunt doar câteva dintre tentaţile pentru ieşeni. Preţurile sunt accesibile, iar vizitatorii Târgului „Moşul cu daruri" vor avea parte şi de colinde tradiţionale.

Gospodinele care vor să pregătească masa de Crăciun în mod tradiţional au ocazia de a-şi cumpăra ingredientele de la Târgul naţional de produse ecologice ECOagrIS, găzduit de parohia Toma Cozma în perioada 17-19 decembrie.

La târg vor participa producători din peste zece judeţe din ţară. Publicul va putea găsi aici diferite produse, de brânzeturi, produse din carne, prăjituri de casă, miere de albine, la produse naturiste, suplimente nutritive naturale, vitamine; dulciuri sau băuturi.

Cel de-al treilea târg este cel al ONG-urilor, deschis weekendul acesta la centrul comercial din Valea Lupului. Aici ieşenii vor putea cumpăra cadouri inedite pentru Crăciun.

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite