Iaşi: Operaţia interlopului Puiu Mironescu s-a încheiat după 7 ore. 16 medici s-au chinuit să-i salveze mâinile şi picioarele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Puiu Mironescu, interlopul nemţean bătut luni seară la Bacău de mai multe persoane cu bâte de baseball, a fost supus astăzi unei operaţii care a durat 7 ore şi la care s-au implicat 16 cadre medicale. Acesta prezenta 10 fracturi la mâini şi picioare.

Operaţia maraton a lui Puiu Mironescu a luat sfârşit. Aceasta a decurs bine, însă medicii aşteaptă să vadă dacă nu apar complicaţii postoperatorii. „Operaţia a început la 8.30 şi a ţinut până la 15.30. De acum trebuie să se trezească şi să meargă la Reanimare. Nu au fost complicaţii în timpul operaţiei, dar pot să apară după. Avea 10 fracturi la mâini şi picioare. Au fost şi medici de la Chirurgie Reconstructivă care i-au operat unul din braţe. În sala de operaţie au fost în jur de 16 cadre medicale“, a spus doctorul Paul Sârbu, directorul medical al Spitalului „Sfântul Ioan“ şi care a făcut parte din echipa de medici care l-au operat pe interlop.

Citeşte şi:

Interlopul bătut cu bâtele la Bacău va fi supus unei operaţii de nouă ore (UPDATE)

Interlopul Tiberiu Cristodorescu despre bătaia încasată de Puiu Mironescu : „Este posibil să fie Ţâţă” (VIDEO)

Interlopul Tiberiu Cristodorescu despre răfuiala de la Bacău: „Doar Poliţia putea spune unde era Puiu Mironescu”

Zilele următoare, Puiu Mironescu în vârstă de 38 de ani va fi supus şi unei operaţii la cap din cauza unei fracturi prin înfundare.

Puiu Mironescu a fost bătut luni seară de mai multe persoane. La intrarea în Bacău maşina nemţeanului a fost blocată de un alt autoturism din care au coborât mai mulţi tineri cu bâte. Mironescu a fost lovit peste mâini, picioare şi cap. Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, a fost salvat de ofiţerii de filaj care îl monitorizau.

Nemţeanul este cercetat şi în cazul asasinării lui Gheorghe Mararu. Acesta a fost împuşcat anul trecut într-o cafenea din Piatra Neamţ de Cristian Chilat, zis Falău.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite