Interlopul bătut cu bâtele la Bacău va fi supus unei operaţii de nouă ore (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Medicii de la Spitalul „Sf. Ioan"  îl vor supune pe Puiu Mironescu, interlopul bătut la Bacău,unei intervenţii chirurgicale maraton. Tânărul de 38 de ani are fracturi la picioare şi la mâini.

Ora 10.05 Puiu Mironescu va fi supus şi unei operaţii la cap din cauza unei fracturi cu înfundare. „Este o leziune cranio-cerebrală care trebuie operată. Este o operaţie obişnuită, nu este ceva grav, nu necesită o intervenţie de urgenţă. Cert e că nu este o operaţie de maximă dificultate“, spune doctorul Florin Grămadă, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Neurochirurgie Iaşi.

Ora 09.45 Potrivit medicilor de la Spitalul de Urgenţe „Sf. Ioan" Dumitru Mironescu, zis „Puiu" ar putea fi operat mâine.  „Are fracturi şi la mâini şi la picioare. Este un om cu 12 diagnostice. Operaţia în cazul lui ar putea dura cel puţin nouă ore. Poate mâine va fi operat, nu ştim exact, şi este posibil întâi să-l operăm la mâini şi apoi la picioare", a precizat Paul Sârbu, directorul medical la Spitalului „Sf. Ioan". După intervenţiile chirurgicale tânărul va fi transferat din nou la Spitalul de Neurochirurgie.

Citiţi şi:

Interlopul Tiberiu Cristodorescu despre bătaia încasată de Puiu Mironescu : „Este posibil să fie Ţâţă" (VIDEO)

Puiu Mironescu a fost bătut luni seară de mai multe persoane. La intrarea în Bacău maşina nemţeanului a fost blocată de un alt autoturism din care au coborât mai mulţi tineri cu bâte. Mironescu a fost lovit peste mâini, picioare şi cap. Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, a fost salvat de ofiţerii de filaj care îl monitorizau.

image

Nemţeanul este cercetat şi în cazul asasinării lui Gheorghe Mararu. Acesta a fost împuşcat anul trecut într-o cafenea din Piatra Neamţ de Cristian Chilat, zis Falău.

Citiţi şi:

Piatra Neamţ: Puiu Mironescu a fost inculpat alături de Falău pentru uciderea interlopului Mararu

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite