Interlopul Tiberiu Cristodorescu despre bătaia încasată de Puiu Mironescu : „Este posibil să fie Ţâţă” (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tiberiu Cristodorescu, un cunoscut membru al lumii interlope ieşene, susţine că este posibil ca prietenul său Puiu Mironescu să fi fost bătut la comanda unui apropiat al familiei Mararu. Mironescu este cercetat şi el în cazul asasinării lui Gheorghiţă Mararu.

Ora 19.45 Poliţiştii ieşeni au fost mobilizaţi pentru a-i asigura protecţia lui Mironescu. "Asigurăm zona pentru a preîntâmpina orice acţiune din partea unor persoane care ar putea pune în pericol ordinea publică. Având în vedere ceea ce s-a întâmplat am luat aceste măsuri pentru că reprezintă un risc. Sunt suficienţi poliţişti cât să asigure zona",a precizat comisarul şef Ioan Scripniciuc, şeful IPJ Iaşi. În zona Spitalului de Urgenţă sunt şi agenţi din cadrul Serviciului de Intervenţie Rapidă.

Ora 19.00 Puiu Mironescu a fost transferat la Clinica de Ortopedie a Spitalului de Urgenţă "Sf. Ioan". 

Citiţi şi:

Piatra Neamț: Puiu Mironescu, bătut crunt pe calea ferată la ieșirea din Bacău

Piatra Neamţ: Puiu Mironescu a chemat la judecată procurorii care îl anchetează

Ora 18.55Este posibil să fi fost Ţâţă, nu ştiu, întrebaţi-l pe el. E un prieten de a lui Măraru. Voi nu ştiţi de ce să-i vrea răul, întrebaţi-l pe el. Nu ştiu. Nu îi cunoştea pe cei care l-au lovit", a spus Tiberiu Cristodorescu.Adrian Botez, zis Ţâţă, nu a putut fi contactat.

Puiu Mironescu a fost adus la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi după ce a fost bătut aseară de mai mulţi indivizi, la intrarea în  Bacău. Acesta are o fractură la picior şi multiple leziuni în zona capului şi a mâinilor.

Vezi declaraţia lui Tiberiu Cristodorescu

Pacientul se află în acest moment în investigaţii în Unitatea de Primire Urgenţe. Va efectua examen computer tomografic pentru a i se stabili cu claritate leziunile cranio-cerebrale. În acelaşi timp urmează să i se facă şi un examen ortopedic", a declarat medicul Florin Grămadă, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Neurochirurgie.

Ascultă declaraţia doctorului Florin Grămadă despre starea de sănătate a lui Puiu Mironescu

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite