Iaşi: Liceenii la ieşirea din examen: “Gata cu şcoala. De acum, începe distracţia”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liceeni au ieşit din ultima probă a examenului de bacalaureat cu o bucurie greu de explicat. Nu din cauză că ar fi rezolvat perfect subiectele, ci pentru că au scăpat oficial de examene.

La Colegiul Naţional "Costache Negruzzi" din Iaşi, elevii s-au declarat foarte mulţumiţi de subiecte, pe care le-au considerat uşoare.

„Am dat examen la Anatomie şi ecologie umană iar subiectele au fost uşoare, accesibile şi nu prea grele. Vreau să termin mai repede cu bacalaureatul şi să încep admiterea la medicină", a spus elevul Cristian Ungureanu.

Imediat ce au ieşit din sălile de examen, elevii au şi început să-şi facă planurile de vacanţă. „Gata cu şcoala. De acum, începe distracţia", a strigat un tânăr, extaziat că a terminat cu învăţatul.

Absolvenţii claselor a XII-a au susţinut astăzi ultima probă scrisă a examenului de bacalaureat, cea la alegere din aria curriculară a specializării.

Candidaţii au dat proba la fizică, chimie, biologie sau informatică, pentru profilul real, şi la geografie, filosofie, logică, economie, psihologie sau sociologie, pentru cel uman.

Citeşte şi: BAC 2010: Absolvenţii de liceu susţin astăzi ultima probă a examenului

Iaşi: Cinci candidaţi au fost eliminaţi astăzi de la Bac

Iaşi: Bursa cotizaţiilor la protocolul de la Bac

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite