Iaşi: Cinci candidaţi au fost eliminaţi astăzi de la Bac

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cinci elevi care susţineau astăzi prima probă scrisă a examenului de bacalaureat au fost eliminaţi din sală după ce au încercat să copie.

Elevii au fost surprinşi de supraveghetori în timp ce încercau să se folosească de materialele ajutătoare, manuale, culegeri sau fiţuici. Aceştia vor mai putea susţine bacalaureatul abia în sesiunea din toamnă.

„196 de candidaţi din cei 6.774 care au fost înscrişi nu s-au prezentat la examen, iar cinci dintre ei au fost eliminaţi pentru fraudă. Aceştia aveau materiale ajutătoare şi au fost eliminaţi din sala de examen. Este important să se înţeleagă că persoanelor care copie li se anulează probele susţinute anterior", spune Sabina Manea, purtător de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Iaşi.

Examenul de bacalaureat continuă miercuri, 30 iulie cu proba la matematică sau la istorie. Pe 4 iulie candidaţii vor afla notele obţinute la examenul de bacalaureat.

Citeşte şi:

Lupta împotriva copiuţelor la Bacalaureat a început cu pungi de plastic

Iaşi: Bursa cotizaţiilor la protocolul de la Bac

Bacău: 2.000 de lei, şpaga pentru comisia de la Bac.Mascații au ținut 300 de elevi captivi în școala de la Podu Turcului timp de trei ore

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite