Iaşi: Iubitul pictoriţei ucise face mofturi după gratii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marius Crudu, cel care în luna mai a ucis-o pe iubita sa Ilinca Gânju, este nemulţumit de condiţiile de detenţie. Acesta s-a plâns avocatei că are prea mulţi colegi de cameră şi că nu se poate concentra.

Aş vrea să mă scoată din camera aia. Să nu mă mai ţină în cătuşe, legat de pat. Unde am fost înainte am stat în cameră cu băieţi liniştiţi. Eram eu cu gândurile mele", i-a spus Crudu, avocatei sale ieri la Arhiva Curţii de Apel. Acesta locuieşte într-o cameră de detenţie la infirmerie, alături de alte opt persoane.

Potrivit unor apropiate bărbatului, el păstra cu sfinţenie cadourile primite de la Ilinca. Printre acestea se numără şi o icoană cu Sfântul Ilie dată de Crăciun în 2007, tablouri pictate de ea, cărţi, CD-uri. Tânăra i-ar fi dăruit şi CD-ul „De ce iubim femeile" de Mircea Cărtărescu. Ilinca Gânju ar fi păstrat aproximativ 200 de sms-uri de la iubitul său trimise până în 2009 şi le-ar fi legat într-o carte.

Clientul meu este răvăşit, nu am văzut om care să aibă regrete mai mari. Cum aude de Ilinca Gânju începe să plângă", a declarat Gianina Poroşnicu, avocata lui Crudu. Bărbatul ucis-o pe iubita sa Ilinca Gânju pe 10 mai cu mai multe lovituri de cuţit . Săptămâna trecută a fost trimis în judecată pentru omor calificat cu premeditare şi a fost arestat pentru 29 de zile de magistraţii Tribunalului Iaşi.

Crudu a făcut recurs, iar procesul se va judeca mâine. Acesta a încercat duminică seară să se spânzure în Penitenciarul Iaşi.

"A fost un moment de rătăcire"

Marius Crudu

Mai citiţi şi:

Iaşi: Iubitul pictoriţei ucise ar putea fi arestat

Iaşi: Iubitul pictoriţei ucise Ilinca Gânju se dă amnezic

Iaşi: „Îmi pare rău că am omorât-o pe Ilinca!"

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite