Iaşi: Iubitul pictoriţei ucise ar putea fi arestat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marius Crudu, cel care a ucis-o în luna mai pe pictoriţa Ilinca Gânju, va fi adus la ora 11.00 în faţa judecătorilor Tribunalului Iaşi cu propunere de arestare preventive.

Tânărul a fost reţinut aseară pentru 24 de ore de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi pentru omor deosebit de grav. În jurul orei 11.00 el va fi adus la Tribunalul Iaşi cu propunere de arestare preventivă. În cazul în care judecătorii vor dispune arestarea lui Crudu pentru 29 de zile acesta ar putea fi transferat la Spitalul Penitenciar Jilava.

Ilinca Gânju a fost ucisă chiar de ziua ei. Crima s-a petrecut pe 10 mai, în apartamentul din Canta al lui Marius Crudu. Tânăra pictoriţă avea patru lovituri de cuţit în faţă şi altele şase în spate. După ce a înjunghiat-o pe iubita sa, Marius Crudu ar fi încercat să se sinucidă.

Mai citiţi şi:

Iaşi: Iubitul pictoriţei ucise îşi va petrece noaptea după gratii UPDATE

UPDATE Iaşi: Marius Crudu a fost dus în stare gravă la Spitalul de Pneumoftiziologie

Iaşi: „Îmi pare rău că am omorât-o pe Ilinca!"

Tânărul a fost găsit însă de poliţişti, care au fost anunţaţi de prietenii pictoriţei, şi a fost dus la spital. Ulterior procurorii au dispus ca în cazul acestuia să se efectueze o expertiză psihiatrică şi astfel a fost transferat la Spitalul de Psihiatrie „Socola". Medicii de aici au constatat că Marius Crudu a avut discernământ în momentul comiterii faptei.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite