Iaşi: Ionuţ Negoiţă: „Politehnica nu este echipa mea“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionuţ Negoiţă nu vrea ca Gheorghe Nichita să mai fie în prim plan la Poli
Ionuţ Negoiţă nu vrea ca Gheorghe Nichita să mai fie în prim plan la Poli

Preşedintele clubului ieşean ia în calcul o despărţire de gruparea din Copou din cauză că se simte fără sprijin în conducere. Negoiţă a dat bani la Poli cu împrumut pentru ca să fie sigur că va deveni acţionar majoritar când clubul va deveni societate comercială.

Nici bine nu s-a încheiat turul de campionat din Liga 2 şi a început în toată regula un scandal la recent înfiinţatul club ACSMU Poli Iaşi. Ionuţ Negoiţă, preşedintele asociaţiei, a dat de înţeles că ia în calcul despărţirea de clubul ieşean.

„Când am semnat actele care certificau venirea mea lângă Poli Iaşi mi s-a spus că voi face parte dintr-o echipă, că lângă club vor mai veni şi alţi finanţatori. De atunci însă, văd că am rămas singur. În aceste condiţii, nu exclud varianta de a mă despărţi de Poli", a declarat Ionuţ Negoiţă.

Mai citiţi:

Poli Iaşi - UTA: 2-2 / Ieşenii iernează la şapte puncte de promovare

ACSMU Poli Iaşi are cinci ani să ajungă în cupele europene

Nemulţumirea preşedintelul asociaţiei sportive ACSMU Poli Iaşi este provocată şi de unele declaraţii ale primarului Gheorghe Nichita, care l-a somat public pe Negoiţă să investească în club în loc să-l împrumute.

„Mă deranjează faptul că în loc să discute cu mine, domnul primar a ales să meargă la presă, fapt ce îmi ridică semne de întrebare vizavi de ce se vrea la Iaşi", a spus Ionuţ Negoiţă, care a ţinut să lămurească şi problema rolului său la club.

„Poli nu este echipa mea. În actele pe care le-am semnat era specificat faptul că vin cu bani la club ca să acopăr unele cheltuieli, aceste sume fiind împrumutate. În schimbul acestor bani, trebuie să primesc 50% plus 1 din acţiuni atunci când clubul devine societate comercială", a indicat omul de afaceri.

Negoiţă a explicat şi de ce a ales acest sistem. „Ca sponsor puteam să mă duc la orice club din Liga 1. La Iaşi am venit pentru că vreau să am cel mai greu cuvânt de spus. De ce să dau nişte bani dacă nu am nimic? Ca să am control în cadrul acestei asociaţii sportive trebuie să am nişte pârghii", a încheiat Negoiţă.

Omul de afaceri va ajunge la Iaşi în cursul acestei luni pentru o discuţie hotărâtoare cu Gheorghe Nichita şi alţi membrii din comitetul director al ACSMU Poli Iaşi.

Ionuţ Negoiţă şi Gheorghe Nichita

Pentru ultimele informaţii din Iaşi daţi click pe imaginea de mai jos:

logo ads
Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite