Iaşiul iernează la şapte puncte de promovare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Palimaru sare la cap
Palimaru sare la cap

Ultimul meci din acest an al Politehnicii Iaşi s-a disputat în faţa celei mai slabe asistenţe din acest sezon.

Aproape 150 de spectatori, printre care şi antrenorul Rapidului, Marius Şumudică, prezent la oficială, au înfruntat frigul de astăzi pentru a urmări meciul dintre Poli şi UTA.

Şi la cum s-a jucat în prima repriză, interesul scăzut al publicului a fost justificat. Poli nu s-a remarcat cu nimic, fluierăturile ieşenilor din tribune fiind îndreptate în special către Pălimaru. În minutul 24, oaspeţii au deschis scorul prin Voiculeţ, care a dejucat ieşirea la offside a apărării ieşene.


Poli a ieşit remontată de la cabine şi a întors scorul în numai două minute, prin reuşitele lui Gado (66) şi Kamara (68). Entuziasmul ieşenilor din tribune nu a durat decât 11 minute, căci apărarea lui Poli a gafat în lanţ şi i-a permis lui Pocuca să egaleze, stabilind scorul final de 2-2.

Cu acest rezultat, Poli Iaşi iernează la şapte puncte de ultimul loc care asigură promovarea în Liga 1. Următorul meci pe stadionul din Copou se va juca în martie 2011, când Poli va întâlni pe ACU Arad.

„Am jucat mai bine în repriza secundă, dar greşelile personale ne-au costat încă o dată. Analiza turului de campionat s-a amânat pentru săptămâna viitoare pentru că domnii Negoiţă şi Anghelache nu au putut ajunge la Iaşi din cauza condiţiilor meteo“, a declarat după meci Grigore Sichitiu, preşedintele executiv al Politehnicii Iaşi.

Iată celelalte rezultate din etapa a 15-a din Liga 2, Seria 2:

Unirea Alba Iulia - FC Argeş 1-2

FC Silvania - ALRO Slatina 0-3 (Partida nu s-a jucat din cauza unei datorii pe care FC Silvania o are faţă de Gloria Bistriţa)

CSM Râmnicu Vâlcea - Petrolul Ploieşti 1-2

FC Bihor - Gaz Metan CFR Craiova 3-1

ACU Arad - Voinţa Sibiu 0-2

CS Mioveni - Arieşul Turda 1-0

Clasament: 1. Voinţa Sibiu (30 pct); 2. Petrolul Ploieşti (28 pct); 3. CS Mioveni (28 pct); 4. FC Bihor (26 pct); 5. UTA (24 pct); 6. ALRO Slatina (22 pct); 7. ACSMU Poli Iaşi (21 pct); 8. Gaz Metan CFR Craiova (17 pct)

Pentru ultimele informaţii din Iaşi daţi click pe imaginea de mai jos:

logo ads
Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite