Iaşi: Cristi Bobar,tentat să vină la Politehnica

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian Bobar este tentat să lucreze la Poli Iaşi
Cristian Bobar este tentat să lucreze la Poli Iaşi

Cel mai tânăr conducător de club din fotbalul românesc ar putea fi numit zilele acestea într-o funcţie cheie la Iaşi. Ionuţ Negoiţă, preşedintele clubului din Copou, îl vede pe Bobar ca un potenţial director executiv.

Cel mai tânăr conducător de club din fotbalul românesc şi-a început cariera la numai 25 de ani, în Valea Domanului, la clubul CSM din oraşul său natal, Reşiţa.

„Pe vremea aceea nu era decât echipă de juniori la Reşiţa. Seniorii nu jucau nici măcar în divizia de onoare", îşi aduce aminte Cristi Bobar, care a avut posibilitatea să se afle în anturajul unor oameni importanţi din fotbalul românesc, precum Mircea Sandu, Ionuţ Lupescu şi Gheorghe Chivorchian.

Mai citiţi:

Ionuţ Negoiţă, între Poli Iaşi şi Dinamo

Sichitiu pleacă de la Poli Iaşi. Negoiţă: „Sichitiu a mai vrut să plece"

De atunci, stadionul „Mircea Chivu" din Reşiţa a fost reabilitat iar echipa de seniori evoluează în Liga 3. De anul acesta. Cristi Bobar este reprezentantul cluburilor de Liga 3 în Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal. Cristi Bobar a încercat să-l aducă investitor la Reşiţa pe Ionuţ Negoiţă, însă fără succes.

A refuzat să lucreze cu Sichitiu

În replică, preşedintele ACSMU Poli Iaşi l-a ofertat în toamnă pe Bobar pentru a veni în staff-ul din Copou. „Am refuzat şi bine am făcut atunci pentru că era vorba să vin la Iaşi şi să lucrez împreună cu domnul Sichitiu. Clubul de la Iaşi nu are nevoie de mai mulţi conducători, ci de jucători, aşa că am stabilit că mai vorbim în iarnă", a explicat Bobar.

Chiar dacă Grigore Sichitiu a demisionat  din funcţia de preşedinte executiv, Cristi Bobar nu se aruncă cu capul înainte. „Probabil că m-ar tenta să vin la Iaşi, dar ar trebui să renunţ la multe. Aici am sprijinul autorităţilor, care cât de mic ar fi, măcar sunt cu cheltuielile la zi. Vreau să-mi fac un viitor în acest domeniu şi nu vreau să mă grăbesc. Rămâne de văzut acum dacă interesul domnului Negoiţă va mai fi valabil", a spus Cristi Bobar.

 „Bobar are potenţial"

Contactat de „Adevărul de Seară", Ionuţ Negoiţă a confirmat discuţiile cu omul de fotbal reşiţean, însă a ţinut să facă diferenţa între poziţia pe care a ocupat-o Sichitiu şi rolul pe care l-ar putea avea Bobar la Iaşi.

„În calitatea de preşedinte executiv, domnul Sichitiu era specialistul pe probleme de fotbal. Domnul Bobar este un tânăr cu potenţial, dar care mai are nevoie de experienţă. Ar putea să lucreze la Iaşi pe postul de director executiv, unde atribuţiile sale ar fi administrative. Mai multe lucruri voi spune mâine, după şedinţa Comitetului Director de la ACSMU Poli Iaşi", a declarat astăzi Ionuţ Negoiţă.

Pentru ultimele informaţii din Iaşi daţi click pe imaginea de mai jos:

logo ads
Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite