Sichitiu pleacă de la Poli Iaşi. Negoiţă: „Sichitiu a mai vrut să plece”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Grigore Sichitiu (stânga)
Grigore Sichitiu (stânga)

Grigore Sichitiu a anunţat vineri că nu mai doreşte să fie director executiv al clubului de fotbal Politehnica Iaşi. Rugat să comenteze, preşedintele clubului, Ionuţ Negoiţă a afirmat că Sichitiu nu este la prima tentativă de acest fel şi că îi va accepta demisia.

Prezent la Bucureşti pentru discuţiile dintre Ionuţ Negoiţă şi Gheorghe Nichita, Grigore Sichitiu a aruncat bomba în cursul zilei de vineri, când a anunţat că demisionează.

„Nu doresc să spun mai mult decât că am demisionat şi că voi veni săptămâna viitoare la Iaşi ca să închei oficial conturile cu Poli. Decizia mea este irevocabilă. În rest nu comentez nimic", a afirmat Grigore Sichitiu.

Mai citiţi:

Iaşi: Ionuţ Negoiţă: „Politehnica nu este echipa mea"

Fotbalul mediocru îngroapă sportul de performanţă la Iaşi

La aflarea veştii, antrenorul grupării din Copou, Adrian Falub, s-a arătat la fel de scump la vorbă.

„Eu ştiu că domnul Sichitiu este preşedinte la Poli. Când voi afla ceva oficial, atunci voi comenta", a spus Falub.

De comentat a făcut-o preşedintele clubului, Ionuţ Negoiţă. Milionarul în euro nu s-a arătat surprins de decizia lui Sichitiu, spunând că îi va accepta demisia.

„Dragoste de-a sila nu se poate. Oricum, pe domnul Sichitiu îl găsisem deja la Iaşi când am venit, semnase o înţelegere cu primarul Nichita. Ştiu că i-a fost greu să aibă această funcţie, dovadă că a vrut să mai plece de la Iaşi şi în alte rânduri", a spus Negoiţă.

Vizavi de şansele sale de a rămâne la Iaşi, preşedintele clubului a arătat că acest lucru nu va fi influenţat de demisia lu Sichitiu. „Dacă e o pierdere pentru Iaşi plecarea la Sichitiu? Cred că da... dar acest lucru nu-mi influenţează cu nimic decizia de a pleca sau nu de la Iaşi. Dacă voi rămâne, voi numi un preşedinte până la Sărbători. Dacă nu voi mai fi la Iaşi, atunci noul găsirea unui preşedinte va fi sarcina altcuiva. Joi voi veni la Iaşi pentru a-mi anunţa decizia", a indicat Negoiţă.

Membru în Consiliul Director, Constantin Anghelache susţine că Sichitiu nu ar trebui întors din drum.

„Ştiţi cum se spune, omul sfinţeşte locul, dar nimeni nu este de neînlocuit. Dacă un om a dorit chiar şi o singură dată să plece, acel om trebuie să renunţa la funcţia sa pentru că nu mai are aceeaşi motivaţie de a continua. Dacă domnul Sichitiu doreşte să nu mai fie la Păoli Iaşi, drumul îi este liber", a precizat Anghelache.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite