Ionuţ Negoiţă, între Poli Iaşi şi Dinamo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ionuţ Negoiţă, preşedintele ACSMU Poli Iaşi, a ţinut să dezmintă zvonurile conform cărora ar pleca din Capitala Moldovei pentru a investi la clubul Dinamo Bucureşti.

„În presa centrală a apărut un articol conform căruia suporterii lui Dinamo mă vor acolo, având în vedere că se ştie că la Iaşi sunt probleme. Am fost contactat pentru o reacţie şi am spus că sunt onorat, mai ales că se ştie că sunt dinamovist şi că în viaţă nu se ştie niciodată. Însă venirea mea la Dinamo este în acest moment un lucru ipotetic“, a explicat Negoiţă.

Patron la două cluburi?

În eventualitatea în care Ionuţ Negoiţă ar deveni finanţator la Dinamo şi ar continua în acelaşi rol şi la Iaşi, Poli nu ar avea drept de promovare din cauza unui regulament care nu permite ca două cluburi care au acelaşi finanţator să evolueze în aceeaşi competiţie.

„Nu văd o problemă în asta. Să ajungem noi acolo. Iaşiul are alte probleme în acest moment“, a declarat Ionuţ Negoiţă.

Mai citiţi:

Iaşi: Ionuţ Negoiţă: „Politehnica nu este echipa mea"

Sichitiu pleacă de la Poli Iaşi. Negoiţă: „Sichitiu a mai vrut să plece"

Preşedintele ACSMU Poli Iaşi este aşteptat joi la Iaşi pentru a discuta cu membrii Consiliului Director de la club, întrevedere la finalul căreia va anunţa dacă va mai continua alături de clubul din Copou.

La şedinţă va participa şi Grigore Sichitiu, care-şi va îndeplini pentru ultima dată atribuţiile de director executiv al Politehnicii Iaşi, după care i se va accepta demisia depusă în cursul zilei de vineri, 10 decembrie.

Pentru ultimele informaţii din Iaşi daţi click pe imaginea de mai jos:

logo ads
Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite