Iaşi: Clanul Corduneanu vrea să fie pus in libertate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele 12 persoane arestate în dosarul de trafic de persoane, spălare de bani şi înşelăciune au fost aduşi astăzi dimineaţă din nou în faţa magistraţilor Curţii de Apel Cluj pentru a se judeca recursul împotriva menţinerii de arest preventiv.

Membrii clanului Corduneanu au cerut să fie puşi în libertate după ce săptămâna trecută judecătorii Tribunalului Maramureş au decis ca ieşenii să mai petreacă încă 60 de zile după gratii. „Singura decizie pe care ar putea să o ia Curtea de Apel Cluj este de a-i pune în libertate pe Marian Vasiliu şi Ciprian Panagachi.Primul dintre ei are şi probleme de sănătate, iar de când este închis la Gherla a făcut mai multe crize comiţiale", a declarat Bogdan Tufea nu, avocatul lui Vasiliu şi Panagachi. Cei 12 membri ai reţelei vor afla în această după-amiază dacă vor fi puşi sau nu în libertate.

Procurorii DIICOT Iaşi i-au trimis în judecată la începutul acestei luni pe membrii clanului Cordunenu. Anchetatorii susţin că reţeaua a luat fiinţă în 2003, iar liderul acesteia era Constantin Bogdan (fost Corduneanu).

Dosarul a ajuns la Baia Mare după ce procurorii DIICOT Iaşi au cerut strămutarea. Cei 12 arestaţi în cauză au fost transferaţi la Penitenciarul Gherla.

Mai citiţi:

Iaşi: Procesul Cordunenilor a fost amânat

Iaşi: Procesul Cordunenilor a fost amânat

Iaşi: O femeie "le-a mâncat banii" Cordunenilor (UPDATE)

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite