Iaşi: Carne şi brânză ţinute în condiţii improprii la un târg de produse tradiţionale. Vezi aici amenzile date de inspectori

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Inspectorii de la Direcţia de Sănătate Publică (DSP) i-au sancţionat cu 1.800 de lei pe organizatorii Târgului de produse tradiţionale organizat la sfârşitul săptămânii trecute pe esplanada Halei Centrale din Iaşi.

Aceştia nu au asigurat sursa de apă pentru comercianţii ambulanţi cu preparate din carne şi brânzeturi. O altă amendă, de 1.000 de lei, a fost aplicată şcolii din comuna Ţigănaşi pentru mizeria din sălile de clasă şi toaleta unităţii de învăţământ.

Revoltător: Spitalul de Copii din Iaşi, amendat de trei ori pentru că trata pacienţii într-un mediu infect

Doi medici ieşeni tratau bolnavii cu instrumente nesterilizate

„Săptămâna trecută, inspectorii au aplicat 4 amenzi cu valoare totală de 4.000 de lei. Cea mai mare amendă a fost acordată organizatorilor târgului de produse tradiţionale şi şcolii din Ţigănaşi. Alte două amenzi, de câte 600 de lei, au fost aplicate unor societăţi comerciale pentru că personalul nu avea efectuate examenele medicale periodice", spune Marius Voicescu, purtătorul de cuvânt al DSP Iaşi.

Săptămâna trecută au fost făcute 196 de controale, din care 127 în unităţi alimentare, 32 în spitalele din judeţ şi 17 în şcoli.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite