Iaşi: Atenţie şoferi, circulaţi cu grijă pe drumurile din judeţ!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Traficul se desfăşoară cu dificultate pe căile rutiere din judeţul Iaşi. Comandamentul de iarnă de la Direcţia Judeţeană de Drumuri şi Poduri (DJDP) anunţă că se circulă în condiţii de iarnă, dar momentan nu sunt drumuri închise. În municipiul Iaşi nu s-a intervenit pe şosele decât după domolirea ninsorii

Angajaţii DJDP au intervenit de aseară cu 18 autocamioane şi răspânditoare, respectiv 2 autogredere. În această dimineaţă, la ora 4.30, au fost trimise pe traseu alte utilaje.

Probleme au fost semnalate pe drumul dintre Ţibana şi Ţibăneşti. „S-a format un pod de gheaţă, dar acesta a fost distrus de utilajele trimise la faţa locului. Momentan nu avem niciun drum blocat“, a spus Lucian Drăgănescu, inginer dispecer de serviciu la DJDP.

Mai citiţi:

Iaşi: Circulaţie îngreunată în tot judeţul din cauza ninsorii abundente. Trei tiruri au rămas blocate pe DN 28

Cinci trenuri sunt blocate de mai multe ore din cauza căderilor de copaci în Moldova

Probleme au fost semnalate şi în municipiul Iaşi, unde maşinile nu au mai ascultat de comenzile şoferilor, chiar dacă erau echipate cu cauciucuri de iarnă.

„Zăpada a început să pună probleme încă de pe la ora 18.00, dar primele utilaje le-am văzut pe traseu abia pe la ora 21.00. Aşa fac ăştia de la deszăpezire. Aşteaptă mai întâi să se oprească ninsoarea şi abia apoi aruncă o lopată de material antiderapant“, a spus un taximetrist.

Vom reveni cu amănunte

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite